Elena Chiriac a făcut noi dezvăluiri despre experiența de la Survivor. Ce propunere indecentă a primit în timpul show-ului

Elena Chiriac a făcut noi dezvăluiri despre experiența de la Survivor. Ce propunere indecentă a primit în timpul show-ului
Foto: Instagram

Finalista „Survivor România”, Elena Chiriac, a făcut noi mărturisiri despre experiența trăită în cadrul competiției. Ea a dezvăluit despre neregulile înregistrate la show-ul din Republica Dominicană, notează Play Sport.

Propunere neobișnuită

Multipla campioană națională la taekwondo WTF, Elena Chiriac, a fost invitata unei emisiuni televizate. La toate întrebările adresate, tânăra a răspuns cu sinceritate.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Fosta concurentă de la Survivor România a spus că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri, în timp ce era în Republica Dominicană.

„Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine. A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra”, a povestit Elena Chiriac.

S-a produs o neînțelegere

Luptătoarea de taekwondo l-a caracterizat pe fostul ei coleg ca fiind un ,,bârfitor”, iar despre Andreea Tonciu a spus că este „certăreață” și „dramatică”.

La întrebarea pe cine ar alege pentru o relație dintre Alex Delea, TJ Miles și Ionuț Popa, tânăra l-a scos în favoriți pe Alex Delea.

„Tot în cadrul emisiunii, sportiva a negat zvonurile despre Cucu de la Noaptea Târziu. De fapt, ea și cântărețul nu au fost împreună, era doar o glumă.

Inexistentă, neînțelegere… (n.r. – așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor.

S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la Untold împreună. Nu ne-am pupat.

A fost doar o glumiță pe care oamenii au luat-o prea în serios. Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o”, a adăugat Elena Chiriac.

Urmăriți B1TV.ro și pe