Elena Merișioreanu, suspectă de coronavirus. Asistenta medicală cu care cântăreața face recuperare fizică a ajuns la spital cu simptome specifice infectării (VIDEO)

Elena Merișioreanu, suspectă de coronavirus. Asistenta medicală cu care cântăreața face recuperare fizică a ajuns la spital cu simptome specifice infectării (VIDEO)

Elena Merișoreanu a trecut prin momente pline de tensiune, noaptea trecută, în așteptarea rezultatului testului pentru COVID-19, din cauza suspiciunilor care planau asupra stării ei de sănătate.

Asistenta medicală cu care Elena Merișoreanu face recuperare fizică, a fost internată, fiind suspectă de coronavirus

Cântăreața de muzică populară a decis să își facă testul, după ce asistenta cu care face ședințe de recuperare fizică a ajuns la spital cu simptome specifice noului coroonavirus.

”Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri și a făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a declaratElena Merișoreanu într-o intervenție telefonică într-o emisiune de la Antena Stars.

Cântăreața n-a putut să doarmă până la aflarea rezultatului testului de coronavirus

O noapte întreagă, artista nu a reușit să adoarmă din cauza stresului că ar putea fi infectată, însă, sâmbătă dimineața, a primit rezultatul testului, care, din fericire a fost negativ, ca și al asistentei cu care a avut contact.

„Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: „Doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă”. A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a mai spus ea.

Artista a mai spus că medicii i-au spus că nu este nevoie să stea în izolare.

Au zis să nu stau în izolare că nu e nici o problemă, dar trebuie să îmi fac peste două zile un test„.

Artista se simte extrem de bine după operația pe care a suferit-o în martie

După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la picior la începutul lunii martie, cântăreața s-a recuperat și acum nu se mai confruntă cu nici o problemă de sănătate.

„Eu am fost operată înainte de pandemie, cu câteva zile, la picior, deci a trebuit să țin treaba asta trei luni, sănu pun picioarul jos, dar operația a decurs foarte bine. Deci acum merg foarte bine, n-am avut nici un fel de problemă. M-am dus la spital ca sămăcontrolez, dar nu mai am nici o problemă de sănătate”, a spus Elena Merișoreanu.

Cântăreața a mai povestit și că perioada pandemiei i-a prins bine, pentru că a reușit să mai lucreze la niște proiecte muzicale.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)