Fiica Andreei Marin i-a făcut mamei surpriză. Violeta a obținut rezultat excepțional la un concurs de cultură generală

Fiica Andreei Marin i-a făcut mamei surpriză. Violeta a obținut rezultat excepțional la un concurs de cultură generală
Foto: Instagram

Fiica Andreei Marin este fata care pune pe primul loc educația. Vedeta a avut mereu grijă să îi ofere acesteia cele mai bune exemple și să o îndrume spre propriul succes. Prezentatoarea a declarat că Violeta i-a făcut o surpriză plăcută, obținând un rezultat excepțional la un concurs de cultură generală, scrie Elle.

Violeta s-a calificat în altă etapă

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., este o elevă model și obține rezultate foarte bune la școală. Își face părinții mândri de fiecare dată când înregistrează un nou succes. Acum, fata a trecut de o etapă importantă într-o competiție de cultură generală și s-a calificat în etapa internațională.

„Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a declarat Andreea Marin pentru FANATIK.

Fiica este cel mai prețios lucru pentru Andreea Marin

Prezentatorea este mulțumită că Violeta nu neglijează capitolul educației și ia drept exemplu doar ce este mai bun. Andreea Marin a spus că venirea pe lume a Violetei a fost cel mai fericit moment din viața ei și prețuiește tot ce are.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate. Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a mai zis Andreea Marin pentru sursa citată.

Vedeta a mărturisit că, împreună cu Adrian Brâncoveanu, își doresc să devină părinți și nu exclud posibilitatea aceasta, dar nu se grăbesc. „O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult” a spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:25 - Cantități record de gaze importate de Republica Moldova din România, pe la Ungheni
14:21 - Germania și Luxemburg amenință că vor bloca aderarea Croației la Schengen dacă nu intră și România, și Bulgaria (VIDEO)
14:12 - Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
14:11 - Bărbat căutat de autoritățile din Italia, prins în România: acesta și-a împușcat concubina și a ars trupul neînsuflețit în interiorul unei maşini pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria
14:00 - Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Qatar
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane”
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal