Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu iubitul său: „Obișnuim să ne iubim, zi de zi, de cinci ani încoace”

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu iubitul său: Obișnuim să ne iubim, zi de zi, de cinci ani încoace
Foto: Hepta Syndicate / Andi Spiridonica.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt fericiți împreună și au împlinit, recent, cinci ani de relație.

Vedeta este mai discretă atunci când vine vorba despre viața amoroasă, însă, celebra zână a făcut o excepție și a dezvăluit câteva detalii despre relația cu partenerul său.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de cinci ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de sociale.

Andreea Marin vorbește deschis despre relația cu Ștefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-au despărțit în 2013, iar împreună au o fiică minunată, pe Violeta. Totuși, prezentatoarea a fost întrebată recent dacă ar colabora, în plan profesional cu fostul soț, iar răspunsul a fost unul cu totul și cu totul surprinzător.

Deși au fost căsătoriți vreme de 7 ani, iar împreună au un copil, se pare că Andreea Marin nu vede cu ochi foarte buni o colaborare profesională cu fostul soț. Ea a fost recent invitată într-o emisiune TV, acolo unde a vorbit despre acest subiect.

Fire diplomată, așa cum i-a obișnuit întotdeauna pe telespectatori, Andreea nu a refuzat o posibilă astfel de colaborare, dar este de părere că unele lucruri ar trebui să rămână doar la nivel de „teorie”.

Vedeta de la TVR spune că nu este certată cu nimeni și că este o persoană tolerantă, dar recunoaște că poate ar fi mai bine să nu se pripească nimeni cu astfel de decizii.

„Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a răspuns Andreea Marin în emisiunea lui Teo, atunci când Bursucul a întrebat-o dacă ar face o emisiune TV cu fostul soț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni