Fiica lui Jennifer Lopez va lansa prima sa carte. Emme Muñiz are doar 12 ani (FOTO)

Fiica lui Jennifer Lopez va lansa prima sa carte. Emme Muñiz are doar 12 ani (FOTO)
sursa Foto: Instagram // Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este foarte mândră de fiica sa Emme Muñiz. Are și de ce pentru că la doar 12 ani, fata va publica prima ei carte în această toamnă. Vestea a fost dată de însăși Jennifer Lopez care a publicat pe Instagram o serie de fotografii cu Emme și cu primul său proiect. Este clar pentru toată lumea că cea mică a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții ei celebri.

Fiica lui Jennifer Lopez își va publica în toamnă prima sa carte

Emme Muñiz mai are un frate geamăn, iar ambii sunt copiii pe care Jennifer Lopez îi are împreună cu Marc Antony. La doar 12 ani, fata este pe care să își publice prima sa carte, iar părinții ei nu ar avea cum să nu fie mândri de o așa reușită.

Ba mai mult, Jennifer Lopez a foat cea care a dezvăluit marea veste printr-o postare pe Instagram pentru a arăta că o încurajează pe fiica sa în ceea ce privește reușitele profesionale.

Jennifer Lopez a publicat o serie de fotografii cu frumoasa ei fiică, dar și cu cea care urmează să fie coperta cărții care va avea lansarea pe 29 septembrie. Totuși, despre ce este această carte? Ei, bine, este vorba despre o colecție de rugăciuni care se va numi „Lord Help Me”.

„Sunt atât de mândră de micuța mea nucă de cocos. Emme, care va împărtăși proprile sale rugăciuni de zi cu zi în cartea ei de debut, Lord Help Me! Această carte va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința de zi cu zi. Cartea nu va fi lansată până pe 9/29, dar o puteți rezerva deja intrând pe link-ul de la profilul meu”, este mesajul pe care l-a transmis Jennifer Lopez.

Fiica lui Jennifer Lopez va lansa prima sa carte

Editura Random House este cea care va publica cartea micuței Emme Muñiz. De asemenea, aceasta a precizat că este vorba despre o colecție de „rugăciuni personale” ale fiicei lui Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez urma să se căsătorească anul acesta cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a avut o căsnicie de scurtă durată alături de Marc Antony. Mariajul celor doi a durat șapte ani, din 2005 până în 2011. Acum, faimoasa artistă este logodită cu Alex Rodriguez. Aceștia sperau că se vor căsători cât mai repede cu putință, însă situația de scriză cauzată de pandemia de coronavirus cu care se confruntă o lume întreagă le-a stricat planurile.

„Ne aflăm intr-o perioadă de așteptare, ca și restul lumii. Va trebui pur și simplu să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla peste câteva luni”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu prin video call acordat lui Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres, în glumă, i-a recomandat o nuntă pe TikTok, la careJennifer Lopeza răspuns: „Este ceva la care să ne gândim”.

Jennifer LopezșiAlex Rodriguezs-au logodit în martie 2019 în timpul unei vacanțe de vis în Bahamas. Cei doi au vrut să păstreze privat evenimentul, însă după ceva timp au decis să împărtășească vestea și cu fanii lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti