Florin Călinescu, despre contractul cu Antena 1: „E ca şi cum ai merge la o nuntă, dai darul şi pleci!”

Florin Călinescu, despre contractul cu Antena 1: „E ca şi cum ai merge la o nuntă, dai darul şi pleci!”
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu face lumină în privința revenirii sale pe micile ecrane, la Antena 1. Aceasta nu va fi una de lungă durată, ci va avea doar un caracter episodic.

Florin Călinescu va avea doar o singură colaborare cu Antena 1

Florin Călinescu nu va fi una dintre vedetele Antena 1, așa cum s-a crezut inițial. Nu va prezenta o emisiune și nici nu va fi invitat permanent la vreuna dintre producțiile postului, ci este vorba despre o colaborare unică.

Nu se poate vorbi despre o revenire a lui Florin Călinescu. Fiindcă este vorba despre o unică colaborare!Din respect pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo am răspuns unei invitații.

Atât și nimic mai mult! E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci!Uneori, am colaborări mai lungi, alteori colaborări mai scurte.

Acum este vorba despre o singură emisiune. Nu am niciun fel de contract cu Antena 1′, a declarat Călinescu pentru Impact.ro.

Este vorba despre una dintre edițiile iUmor, care va fi difuzată în toamnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:43 - Rareș Bogdan, la Strasbourg: Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Blocarea României în afara Schengen este o nedreptate față de un popor profund european
18:24 - David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)
18:22 - Cu ce probleme se confruntă Antonia. Situația este mai gravă acum decât în adolescență: „Viața merge înainte!”
18:13 - Marian Godină „se gândește” dacă ar putea renunța la traiul de bugetar pentru că ar „putea face mai mult în privat”. A produs indignarea multor români care trăiesc din venituri mult mai mici
18:03 - O mașină de lux furată din Germania a fost găsită la Crăcăoani, în județul Neamț
17:51 - Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei. Interpreta de muzică populară a spus tot: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”
17:49 - Bianca Drăgușanu, contrazisă răspicat după declarațiile controversate: „Viața e frumoasă și când tu ai 1,57, iar soțul are Octavia”
17:32 - Alina Gorghiu, petiție pentru demisia lui Aurel Bălășoiu, deputatul acuzat de viol: „Genul acesta de acuzații grave nu pot fi lămurite decât în afara Parlamentului, de justiție” (VIDEO)
17:31 - Președinta Comisiei Europene propune o plafonare temporară a prețului la gaze în Uniunea Europeană
17:15 - Creștere considerabilă a solicitărilor de faloplastie în România