Florin Dumitrescu, frizer în bucătărie, din răzbunare. Motivul pentru care s-a supărat pe concurenți

Florin Dumitrescu, frizer în bucătărie, din răzbunare. Motivul pentru care s-a supărat pe concurenți

Florin Dumitrescu s-a transformat din bucătar, în frizer, luni seară, chiar în timpul emisiunii. Renumitul chef l-a tuns pe concurentul Kanichiarîn bucătăria „Chefi la Cuțite”.

După ce Gina Pistol a anunțat tema probei pentru echipe, concurentul lui Florin s-a simțit cel mai noroc și a decis ca el să iasă în față și să tragă plicul cu cel mai mic buget, spre disperarea bucătarului, scriespynews.ro.

Dumitrescu s-a răbunat pe concurentul lui, care deține o frizerie,după ce Kani a decis ca întreaga echipă să meargă pe mâna lui pentru a câștiga etapa. Kani a pierdut, ceea ce l-a scos din minți pe celebrul chef.

”Dacă tragi bugetul mare te tund pe mijloc. Dacă tragi bugetul mijlociu, pe margini. Sunt un om care se ține de cuvânt”, l-a avertizat Dumitrescu.

Pentru că a trasbugetul mijlociu, Florin Dumitrescu a făcut rost deo mașină de tuns și nu a ezitat să îi strice podoaba capilară.

Florin Dumitrescu și-a clădit o carieră de succes, cu sacrificii

Chef Florin Dumitrescu are o carieră de succes în momentul de față. Încă de la vârsta de 24 de ani a debutat pe micile ecrane, iar în prezent este jurat la „Chefi la Cuțite”, emisiune difuzată de Antena 1.

Florin Dumitrescu a muncit mult și din greu pentru a-și atinge scopul. Ba chiar și-a sacrificat și timpul liber pentru a ajunge la performanța de astăzi.

Am crescut profesional muncind foarte mult, încercând să învăț cât de multă bucătărie se poate, într-un timp foarte scurt. La 17 ani deja lucram în două restaurante și făceam și școala de bucătari, iar foamea mea de cunoaștere și recunoaștere profesională era foarte mare. Îmi doream foarte mult să devin șef-bucătar și știam că doar făcând sacrificii voi reuși. Iar sacrificiul meu cel mai de preț au fost timpul liber și adolescența, lucru pe care nu îl regret. Banii veneau, nu sunt un tip avid după câștigul financiar, dar eram plătit pe măsura timpului meu, a cunoștințelor mele și a vitezei. Eram un roboțel de bucătărie de mare viteză”, a mai mărturisit Chef Florin Dumitrescu.