Florin Piersic pleacă la Bruxelles. Motivul pentru care părăsește România: „Urmează o perioadă agitată”

Florin Piersic / Foto: Hepta

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați și longevivi actori din România. Artistul duce un mod de viață activ, concertează și savurează fiecare clipă de viață.

A dat capitala României pe capitala Belgiei

Actorul are 85 de ani, dar nu vrea să se pensioneze. Maestrul călătorește și se implică în diferite proiecte. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Florin Piersic este popular nu doar în România, ci și peste hotare. Celebrul actor pleacă la Bruxelles, ca să prezinte publicului belgian un spectacol deosebit. Acesta se numește „Străini în noapte” și a fost regizat de regretatul Radu Beligan.

La 85 de ani, Florin Piersic are un program încărcat. Vedeta spune că nu are timp liber și nu stă mult timp acasă. Actorul este așteptat în mai multe țări și orașe.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte’. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate”, explică Florin Piersic pentru fanatik.ro.

Bucuriile lui Florin Piersic

Actorul este așteptat vineri, la Bruxelles. Fanii artistului au cumpărat bilete și abia așteaptă să-l vadă pe scenă. Florin Piersic recunoaște că deplasările peste hotare sunt obositoare, dar îi aduc multă satisfacție.

„Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie”, precizează Florin Piersic pentru fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe