Fostul soț al Ronei Hartner încă nu poate să înțeleagă că au divorțat. ,,Îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit”

Fostul soț al Ronei Hartner încă nu poate să înțeleagă că au divorțat. ,,Îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit
Foto: Facebook @ Rona Hartner

Rona Hartner nu poate să scape de fostul ei soț la aproximativ doi ani de la divorț. Herve Camilleri continuă să o sune pe artistă încontinuu.

Rona Hartner a întreținut o relație cu Herve Camilleri, un francez, pentru trei ani. În urma căsătoriei, lucrurile între ei nu au mai mers atât de bine și s-au despărțit acum doi ani. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, fostul ei soț încă o caută.

,,Noi chiar ne-am despărțit”

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a declarat Rona Hartner, potrivit libertatea.ro.

Artista este nevoită să îi amintească mereu lui Herve că nu mai sunt împreună de aproape doi ani, dar bărbatul nu respectă acest lucru și vrea să se împace cu Rona Hartner.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe