Fulgy recunoaște: „Am vrut să le iau viața părinților mei”

Fulgy recunoaște: „Am vrut să le iau viața părinților mei
Fulgy de la Clejani / Foto: Gandul.ro

Fulgy, micul lăutar al Clejanilor, și-a recunoscut din nou derapajele. Prin intermediul unui video postat pe internet, puștiul și-a cerut scuze tuturor celor cărora le-a greșit, după ce tatăl său, Ioniță, a sunat la 112, pentru a doua oară în câteva săptămâni.

Tânărul cu comportament agresiv spune că vrea să încheie războiul cu propria familie, după ce l-ar fi bătut pentru a doua oară pe tatăl său. De asemenea, Fulgy a recunoscut că la un moment dat, a vrut să-și omoare familia.

„În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit.

Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut”, a declarat Fulgy.

Fulgy, vinovat pentru decesul unui animal de companie

De asemenea, Fulgy a recunoscut că tot el este de vină pentru decesul animalului de companie al fostei iubite.

„Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri”, se mai arată în textul de pe Youtube.

În acest an, Fulgy a amenințat mai multe persoane publice, printre care s-au numărat cântăreți și oameni de televiziune.