George Buhnici, gafă după gafă! Încă un dialog scandalos face ravagii în mediul online: „La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23?”

George Buhnici, gafă după gafă! Încă un dialog scandalos face ravagii în mediul online: La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23?”
Foto: captura video.

Numele lui George Buhnici e asociat cu marele scandal care i-a deteriorat imaginea în spațiul public și l-a lăsat fără contracte importante. Prezentatorul și-a cerut scuze prin intermediul unui video postat pe Youtube. Se pare că situația s-a mai calmat, însă vloggerul a gafat din nou și a provocat un nou val de critici pe rețelele de socializare.

George Buhnici, declarații bizare despre minore

Într-un dialog din 2013, dintre George Buhnici și Marian Andrei,  care prezintă rubrica de tehnologie de la ProTv, „iLikeIT”, jurnalistul a făcut niște declarații bizare, tot cu privire la minore.

„Două fetițe de vreo 10 – 13 ani m-au văzut plecând cu mașina asta și au făcut: „e roșieee”, i-a spus Marian Andrei lui Buhnici. Replica vloggerului a venit instant: „De 13 ani? Și tu erai la discotecă cu mașina, nu?”. „Ce glumă proastă”, i-a atras atenția Andrei. „Adica nici tu nu ești departe de vârstă de ele”, a continuat Buhnici, în timp ce prietenul său a explicat că „o să taie asta la montaj”.

Buhnici: „De ce? Nu e pedofilie? La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23?”
Andrei: „Nu”.
Buhnici: „Nu? Nici acolo? A, bine. Mai trag una data viitoare”.

Conversația celor doi a avut loc acum nouă ani, însă a fost postată pe Tik Tok, acolo unde a început să curgă un val de critici la adresa vloggerului care face, din nou, afirmații nepotrivite despre fete minore.

Aberațiile lui Buhnici, analizate de un psiholog

Încă nu a trecut mult timp de când George Buhnici a comis o gafă de proporții. Numele prezentatorului fiind asociat cu mai multe declarații sexiste și misogine despre corpurile femeilor. Numeroase vedete și persoane publice au reacționat la cuvintele acestuia și l-au pus la punct. Vedeta și-a pierdut colaborări importante și s-a confruntat cu o criză de imagine fără precedent.

Afirmațiile bărbatului au fost analizate, recent, de un psiholog. Specialistul susține că „Buhnici este un simplu om, ca și noi, cu frustrările și traumele lui”, iar „prin insulta adusă la adresa femeilor, reiese imaturitatea emoțională”.

“În România, încă se pune accent pe superficialitate din păcate, pentru că există mult stres, nesiguranța și prea puțin timp pe care oamenii și-l permit pentru a conștientiza că sunt unici, că nu au nevoie să se compare cu cineva pentru a se simți frumoși.

Stresul ii ține la distanță de propriul sine, de propriile simțiri și trăiri, iar foarte mulți din cei ce joacă rolul de “specialiști în educație” sau “influenceri” au grija să promoveze fie propriile credințe, fie cele pe care cineva le plătește pentru a fi promovate. (…)

Cu toate aceste afirmații, Buhnici nu este de condamnat, ci doar de compătimit, pentru că oricât s-ar strădui să prezinte o imagine exterioară, în interior duce cu siguranța lupte cu propriile frici.

Mult consum de energie care mai devreme sau mai târziu îl va obliga să vadă ceea ce nu-i place și nu acceptă”, a explicat Silvia Dăeanu pentru Replica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici