Giani Kiriță are o nouă slujbă cu normă întreagă / Ce domeniu a ales fostul fotbalist: „E vorba de o firmă puternică”

Giani Kiriță are o nouă slujbă cu normă întreagă / Ce domeniu a ales fostul fotbalist: „E vorba de o firmă puternică”
Sursa foto: Instagram / @giani_kirita

Giani Kiriță are o nouă slujbă cu normă întreagă și pare că este încântat de noul domeniu în care activează. Fostul fotbalist este pregătit să dea tot ce are mai bun la noul job, orele de muncă fiind mai multe față de câte erau înainte, dar nu îl sperie acest lucru.

Giani Kiriță activează într-un nou domeniu și are o slujbă cu normă întreagă

În prezent, Giani Kiriță este directorul de marketing al unei firme de securitate. Fostul fotbalist a acceptat provocarea și este gata să exceleze în acest domeniu.

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special. E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine.

Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând. Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci”, a declarat Giani Kiriță.

Sportivul a menționat că nu are de gând să renunțe la televiziune, chiar dacă noul job îi va ocupa o mare parte din timp. Deși știe că îi va fi greu, în cazul în care va primi o propunere pentru un proiect, răspunsul acestuia va fi unul pozitiv, potrivit cancan.ro.

„Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!

Munca va fi muncă, dar, pe de altă parte, dacă voi primi noi propuneri pentru nu știu ce fel de emisiuni de televiziune, le voi analiza cu atenție. Și asta fiindcă nu se pune încă problema de a-mi agăța ghetele în cui și în acel domeniu!”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe