Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID

Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a oferit prima reacție, după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID-19. Omul de afaceri nu crede că preotul a făcut acest lucru, dintr-un motiv explicat în stilul caracteristic.

„Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă. De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-a spus asta ca să scape de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali, pentru Impact.

Ce a declarat Patriarhul Daniel despre vaccinarea anti-COVID-19

Miercuri, 24 noiembrie, întrebat dacă s-a vaccinat, Patriarhul Daniel a oferit un răspuns evaziv, care a dat naștere la noi polemici. Liderul BOR nu a dezvăluit dacă s-a referit exclusiv la el, ce ser a primit și când s-a vaccinat.

„Sigur, ne-am vaccinat, gata!”, a declarat Patriarhul Daniel.

În vârstă de 70 de ani, liderul BOR se află în categoria persoanelor vulnerabile, deci cele vizate în primul rând de administrarea serului anti-COVID.

Pe marginea acestui subiect a comentat și senatoarea Diana Șoșoacă.

_

Citește și: