Madonna, ipostaze incendiare pe rețelele de socializare, la 63 de ani. Fanii: „Trebuie să te oprești”

Madonna postează imagini provocatoare pe Instagram. Foto: Facebook/Madonna.

Madonna nu încetează să posteze imagini provocatoare. Urmăritorii vedetei se bucură de apariții incendiare. Se pare că Madonna petrece mult timp la sală. Formele divei arată perfect.

Diva nu își ascunde anii

Madonna, la 63 de ani, arată de milioane. Vedeta și-a organizat, recent, încă o ședință de foto. Interpreta pozează topless, purtând doar lenjeria intimă și niște dressuri tip plasă. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Îngerul veghează asupra mea”, a scris Madonna pe Instagram și a stârnit reacții aprinse. Unii au admirat-o, iar alții au criticat-o. Se pare că Madonna nu este deranjată de opinia publică. Vedeta se distrează și se bucură de fiecare clipă.

Citește și Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, a fost văzută ca şofer de taxi! Vedeta de la Pro TV a recunosut totul

Madonna s-a pensionat?

Vedeta spune că nu vrea să se pensioneze. Femeia se simte tânără și poate să facă concurența modelelor de 20 de ani. Madonna recunoaște că nu își pune limite și nu se stresează din cauza vârstei. Atitudinea vedetei e de invidiat.

„Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte. (…) Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: ‘Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești’. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: ‘nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?’ Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: ‘Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fac? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”, a precizat Madonna pentru a declarat Madonna pentru „V Magazine”, citată de TvMania.

Citește și  O femeie care s-a măritat cu ea însăși a divorțat după doar 90 de zile. Şi mai şocant este motivul pentru care a făcut-o

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Madonna (@madonna)