Gina Pistol a revenit la Chefi la Cuțite. Ce reacție au avut jurații când au văzut că prezentatoarea este din nou în platou

Gina Pistol a revenit la Chefi la Cuțite. Ce reacție au avut jurații când au văzut că prezentatoarea este din nou în platou
Foto: Instagram

În ediția de aseară, „Chefi la cuțite”, Gina Pistol s-a întors alături de colegii ei, după ce în timpul filmărilor pentru acest sezon vedeta a fost nevoită să lipsească, din cauza COVID-19. Irina Fodor i-a luat locul, în primele ediții. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au reacționat imediat atunci când au văzut-o pe iubita lui Smiley.

Gina Pistol s-a alăturat din nou celor trei chefi

Gina Pistol a revenit lângă cei trei șefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în ediția de astăzi, 26 septembrie. Gina Pistol a fost infectată cu Covid-19, iar cea care i-a ținut locul a fost Irina Fodor, însă și îndrăgita prezentatoare TV a fost infectată, motiv pentru care Gina Pistol a fost nevoită să revină mai devreme pe platourile de filmare.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от GinaPistol (@ginapistol)

Chiar dacă apariția Ginei Pistol i-a bucurat pe cei trei chefi, aceștia nu au putut să nu observe că vedeta este schimbată de când a devenit mamă, notează Wowbiz.

„S-a întors Gina în platou. Gina ca oricare alt român s-a îmbolnăvit și ea că nu a fost atentă și a luat Covid-19. Ăsta este motivul pentru care Gina nu a venit din prima zi cu noi. Acum Irina Fodor a primit în patima Covidului”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite.

„Știu ca Ginei îi este mult mai greu să fie acum alături de noi atâtea ore… pentru că un copil mic are nevoie de mamă mai mult decât orice și Ginei îi este greu acum să se împartă între Chefi la cuțite și Josephine, iar necazul ăsta care a căzut asupra Irinei care a adus-o pe Gina mai repede în platou decât a trebuit”, a declarat Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite.

Gina Pistol este fericită că a revenit pe micile ecrane

Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul de la Chefi la cuțite. Vedeta se declară împlinită că a revenit în platou alături de colegii săi de la emisiune.

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol.

Urmăriți B1TV.ro și pe