Harrison Ford, pentru ultima dată în rolul arheologului Indiana Jones. Când apare producția în cinematografe

Harrison Ford, pentru ultima dată în rolul arheologului Indiana Jones. Când apare producția în cinematografe
Harrison Ford, pentru ultima dată în rolul arheologului Indiana Jones. Când apare producția în cinematografe, sursă foto: captură YT

Harrison Ford intră, pentru ultima dată, în rolul celebrului arheolog Indiana Jones, într-un nou film al seriei spectaculoase.

Ultimul film din franciză nu va fi regizat de Spielberg

Indiana Jones – The Dial of Destiny va aduce pe micile ecrane a cincea aventură a omului de ştiinţă care sfidează moartea, într-o cursă contracronometru plasată în anii 1960.

Harrison Ford, care şi-a sărbătorit anul acesta 80 de ani, îşi reia rolul şi îl întruchipează pe aventurier în două perioade ale vieţii sale graţie efectelor speciale digitale.

Acesta va fi primul film din franciză care nu este regizat de Steven Spielberg, care îi lasă locul lui James Mangold, regizorul filmelor „Logan” şi „Le Mans 66”. Lansarea „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” în 2008 nu i-a impresionat pe fanii francizei.

În septembrie, în cadrul prezentării lungmetrajului la D23 Expo, organizat de Disney, Harrison Ford a lăsat să se înţeleagă că acest nou film va fi ultimul în care va îmbrăca costumul de explorator.Filmul va rula în cinematografe din 30 iunie 2023.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene