Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica că îi urmărește soția: „Păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd”

Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica că îi urmărește soția: Păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd

Spiritele se încing! Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș a luat amploare. Campionul îl acuză pe Marica de fals în acte, după ce l-a scos din fundația care îi poartă numele.

Ilie Năstase, la cuțite, cu Ciprian Marica

Fostul tenismen îl acuză că pe Ciprian Marica că îi urmărește soția. Cei doi se vor întâlni, cel mai probabil, în instanță. Ilie Năstase a depus plângere penală împotriva fostului fotbalist.

Citiți și Ilie Năstase, plângere penală pe numele nașului Ciprian Marica: „Am fost păcălit, nu e om! Mi-a furat fundația cu acte false”

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: ‘Ești bine?’, mâine: ‘Ești bine?’. Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a precizat Ilie Năstase, pentru ProSport.

Ciprian Marica a călcat pe bec

Ilie Năstase este convins că Ciprian Marica și tatăl lui o urmăresc pe Ioana Năstase, soția lui, încercând să îi spioneze.

„Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a explicat Ilie Năstase.

Câți bani încasează Ilie Năstase

Ilie Năstase a participat, zilele trecute, la emisiunea „Teo Show”. Tenismenul a venit însoțit de Ioana, partenera sa de viață. Campionul a remarcat că are o pensie de militar în valoare de 4.440 de lei.

„În perioada în care am avut COVID, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei. De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, a mărturisit Ilie Năstase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)
20:35 - Un oficial pro-rus din Herson spune că decizia pentru alipirea la Rusia ar putea să vină undeva „spre anul viitor”: „Nu se va întâmpla până în toamnă. Prima noastră sarcină este să restabilim ordinea”
20:12 - După eliminarea prematură de la Roland Garros, Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu un nume greu din echipa sa: „Voi prețui mereu prietenia noastră”