Imagini cu Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez cu care artista ar avea o relație

Imagini cu Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez cu care artista ar avea o relație
Sursa foto: Harlys Becerra/ Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și populare artiste din România. După relația cu prezentatorul Răzvan Simion, blondina pare să fie într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Deși sunt discreți în privința relației lor, de când au făcut publică prima imagine în care apar împreună, fanii pot observa fericirea care se citește pe chipul artistei.

Acum Lidia și iubitul ei se pare că își asumă relația. Zilele trecute, actorul a postat tot pe Instastory două imagini preluate de pe contul Esterei Buble, sora Lidiei, imagini care le înfățișează pe cele două tinere în emisiunea Asia Express, potrivit Cancan.ro.

Concurenta de la Asia Express și actualul ei iubit merg împreună în vacanțe exotice, postează imagini din aceleași locuri pe Instagram.

Foto: Captura Instagram/ Harlys Becerra

Cine este Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”, potrivit sursei citate.

Lidia Buble, despre relația cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate, iar cei doi se înțeleg foarte bine și colaborează, în continuare, din punct de vedere profesional.

Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste.

Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble, acum ceva timp.