Inna este însărcinată? Artista ascunde o burtică suspectă. Fotografiile spun totul (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Inna

Inna ar putea fi gravidă? Artista ascunde o burtică suspecă. Aceasta ar putea fi vestea momentului în showbizz!

Inna și-a programat o scurtă vacanță în România, iar primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns a fost să convoace o ”întâlnire de urgență” cu prietenele ei. Se pot număra pe degete zilele din an în care Inna pune pauză de la tot și vine în România, iar acum dacă a făcut-o, sigur are un motiv foarte bine întemeiat! Motivul ar putea fi chiar burtica artistei, una destul de proeminentă, pe care a încercat s-o ascundă pe sub un tricou oversize, scrie ciao.ro.

Paparazzi CIAO au surprins-o pe cea mai bine vândută artistă de la noi pe plaiurile bucureștene în timp ce „plimba” vântul pe la teresele proaspăt deschise. Spunem că „plimbă vântul” pentru că nici nu a plecat bine de la mașină, că a trebuit să se întoarcă să-și recupereze masca, acest bilet de intrare în spațiile „speriate” de COVID.

FIX acesta a fost momentul care ne-a oferit ocazia să presupunem că ar putea fi însărcinată! Pentru că pe sub tricoul ei oversize se contura o burtică suspectă.

Acum… sigur, poate să fie o pală de vânt care să ne joace feste sau poate era doar ușor balonată. Pe de altă parte, și dacă este însărcinată, noi îi urăm numai de bine! Să fie toată lumea sănătoasă și noi să surprindem super paparazzi și de la botez. Altfel… posibil să te întrebi cine ar putea fi tatăl copilului pe care l-ar putea aștepta INNA dacă, într-adevăr, s-ar confirma că este însărcinată.

Cum a debutat Inna?

Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut la 16 octombrie 1986 în orașul Mangalia. Cântăreața își amintește că dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de către familia sa, care a susținut-o în permanență. În copilărie, bunicul său o alinta „Inna”, iar ulterior ea a hotărât ca acesta să fie pseudonimul său, fiind un nume „simplu și ușor de reținut”. În adolescență ea a ascultat o gamă variată de genuri muzicale, stilul său favorit fiind cel electro-dance; totuși Inna asculta și muzica unor interprete precum Christina Aguilera sau Beyoncé Knowles.

Cântăreața își amintește că putea cânta și fredona diverse cântece încă de la o vârstă fragedă, muzica fiind marea sa pasiune. La vârsta de opt ani Inna a început să urmeze cursuri de canto, Traian Broască fiind profesorul său, alături de care a studiat îndelung.Ulterior, Inna a avut câteva proiecte muzicale minore, care nu s-au bucurat de succesul scontat.

Deși copilăria și-a petrecut-o în orașul Neptun, interpreta a urmat cursurile liceului economic din Mangalia. După susținerea și promovarea examenului de bacalaureat, Inna și-a început activitatea universitară în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. Odată cu dobândirea succesului, publicația românească Uups.ro a acuzat-o pe Inna că încearcă să își ascundă trecutul, copilăria ei fiind în viziunea reporterilor cu totul alta decât cea oficială. Toate acuzațiile acestora au fost însă negate de către interpretă.

La finele anului 2007, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, Inna i-a întâlnit prin intermediul unui prieten comun pe membrii proiectului Play & Win. Beneficiind de sprijinul acestui grup de producători, Inna a început înregistrările pentru albumul său de debut.

După câteva luni de înregistrări cu echipa Play & Win, discul single de debut al Innei, a avut premiera la 12 august 2008 în emisiunea Request 629 de la postul radio Vibe FM. Intitulat „Hot”, cântecul a început să fie promovat sub reprezentarea casei de înregistrări Roton. La scurt timp, piesa a beneficiat de un videoclip, lansat în premieră pe pagina web radio21.ro în noiembrie 2008. La finele anului 2008, „Hot” ocupa prima poziție în clasamentul românesc al difuzărilor radio realizat de Nielsen Media Research. Concomitent, piesa a obținut locul cinci în ierarhia compilată de APC-stats, surclasând șlagăre ale unor interpreți precum Rihanna, Morandi sau Blaxy Girls.Fiind nemulțumită de prima variantă a videoclipului, Inna a hotărât de comun acord cu Roton să filmeze o nouă versiune pentru „Hot”. Într-un interviu acordat site-ului românesc agenda.ro, Inna a declarat: „După ce a apărut pe YouTube [primul videoclip, comentariile n-au fost cele pe care le așteptam. Așa că am decis să refilmăm.” Noua versiune a avut premiera pe 19 decembrie 2008 și a început să fie difuzată la scurt timp de cele mai importante posturi de televiziune din România.

În noiembrie 2008, Inna organiza o preselecție pentru a-și alege dansatori și instrumentiști care să o însoțească pe parcursul turneului său de promovare. În timp ce pe diferite pagini web apăreau înregistrări ale Innei, precum piesa „Left Right” sau o preluare a colindului „O, ce veste minunată!”, interpreta pregătea două recitaluri mult așteptate de public în cluburile bucureștene Turabo și Bellagio. La începutul anului 2009, piesa „Hot” se afla pe poziții fruntașe în clasamentele radio din țări precum Polonia, Rusia, Turcia, Ungaria și Bulgaria. În aceeași perioadă, piesele „Fever” și „On and On”, ambele produse de grupul Play & Win, erau făcute publice pe site-ul oficial al interpretei.

Cel de-al doilea disc single al Innei urma să fie lansat la data de 2 februarie 2009, dar din motive confidențiale, promovarea sa a fost amânată de câteva ori. Cântecul, intitulat „Love”, a avut premiera la 16 februarie 2009 în emisiunea Muzica Ta de la Radio 21. Trei luni mai târziu, la începutul lui mai 2009, videoclipul adiacent a fost difuzat pentru prima oară pe pagina web a postului radio. Piesa s-a bucurat de succes în România, ocupând treapta cu numărul patru în ierarhia realizată de Nielsen Media Research. În primăvara anului 2009, în timp ce Inna susținea diverse concerte în România, pagina sa web publica variantele remixate ale hitului „Love”,dar și o nouă piesă, intitulată „Don’t let the music die”.

În aprilie 2009, „Hot” a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună piesă internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. Ulterior, Inna a urcat pe scena festivalului Ema Eska și a interpretat piesa „Hot”, printre cântăreții prezenți la eveniment numărându-se Anastacia, Lady GaGa, Rihanna sau Sugababes.

Cine este bărbatul care i-a furat inima ?

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba de poveștile de iubire pe care le trăiește, totuși despre INNA s-a aflat că s-ar iubi cu fotograful ei oficial. Exact ca la Hollywood… În octombrie, anul trecut, cei doi au petrecut o vacanță de vis în Santorini. Pozele au fost cele care i-au dat de gol.

Revenind la iubit, pe acesta îl cheamă John Perez și este, așa cum am spus și mai devreme, fotograf profesionist.

Acum, dacă este să fie un bebe suntem convinși că micuțul va veni într-o familie care și-l dorește. Nu, nu! Să nu crezi că sunt vorbe în vânt. Chiar INNA povestea acum câteva luni că își dorește o familie, își dorește să aibă copii.

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara!”.

Tags: