Întâlnire incredibilă între Florin Piersic și Gică Hagi: „Mă duci, te rog, până la el?”

Întâlnire incredibilă între Florin Piersic și Gică Hagi: „Mă duci, te rog, până la el?”
Foto: Instagram Mihai Morar

Actorul Florin Piersic și antrenorul Gică Hagi au fost în centrul unui moment de-a dreptul fabulos aseară, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Palatul Regal din București.

Florin Piersic a observat că în sală, printre invitați, se află și fostul fotbalist care a făcut istorie în tricoul echipei naționale, așa că nu putea rata momentul de a sta de vorbă cu acesta.

Florin Piersic și Gică Hagi, întâlnire încărcată de emoție

În cadrul evenimentului care a avut loc aseară, în București, actorul Florin Piersic și-a împlinit visul de a-l întâlni personal pe Gică Hagi, pe cel care, deși este mai mic cu 29 de ani decât el, nu mai avusese ocazia să îl vadă până acum față în față.

Simțind cât de important este momentul, dar și din dorința de a nu rata această ocazie, Florin Piersic a mers să vorbească cu Hagi, iar întreaga scenă a fost filmată și mai apoi povestită de jurnalistul Mihai Morar, martor la întâlnirea dintre cei doi mari „artiști” ai României.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Mihai Morar a povestit despre întâlnirea dintre Piersic și Hagi

“În Sala Tronului de la Palatul Regal, stăteam de vorbă cu Regele Piersic. La un moment-dat, Florin îl vede în sală pe Gică: ’Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată și aș vrea să-i mulțumesc’!

Peste o jumătate de minut, gândul lui Piersic se împlinea cu această îmbrățișare eternă. Cel mai iubit actor al românilor îl săruta pe obraz pe cel mai iubit fotbalist al românilor. Iar această întâlnire între cei doi Regi este cel mai frumos ’Hai România’ pe care îl mai putem trăi într-o seară de septembrie, 2022.

O seară de septembrie în care echipa României, nu naționala lui Hagi, avea să retrogradeze în grupa C valorică a fotbalului european.

E septembrie 2022 și fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei”, este mesajul postat de Morar, pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Urmăriți B1TV.ro și pe