Ioana Ginghină s-a mutat cu noul iubit, Cristi Pitulice. Cei doi îndrăgostiți și fiica actriței au petrecut și-au petrecut vacanța împreună (GALERIE FOTO-VIDEO))

Ioana Ginghină a recunoscut că s-a mutat cu noul ei iubit, Cristi Pitulice. După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, actrița a început o relație cu un unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice locuiesc împreună de mai bine de 4 luni

Actrița a dezvăluit în emisiunea „La Măruță” de pe Pro Tv,că ea și Cristi s-au mutat împreună de aproximativ 4 luni, adică și-au petrecut perioada de carantină împreună, în casa în care vedeta a locuit cu fostul soț, Alexandru Papadopol.Imediat ce restricțiile s-au încheiat, au plecat în vacanță și cu fiica Ioanei,în Grecia, timp de 7 zile, iar Ruxi se înțelege bine cu noul partener al mamei sale.

„Se înțeleg foarte bine. Am avut emoții și nu din partea lui Cristi, cât din partea ei, că ea e la o perioadă de preadolescență, face 12 ani în august. Eram un pic emoțioantă, dar a fost bine. Oricum noi stăm deja de o perioadă de timp bună, vreo 4 luni sunt, dar acum am fost așa, împreună și pe drum 12 ore, dar chiar a fost bine”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu un an

Pe 20 iunie, s-a împlinit un an de când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, iarîntre timp ambii și-au refăcut viața, Alexandru Papadopol mutându-se cu Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni.

Ioana și Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani șiau divorțat la notar, unde el i-a lăsat totul fiicei lor, Ruxandra, care a rămas în grija mamei sale.Actorul a fost cel care a decis să se despartă de Ioana, din cauza că în ultimii anse simțea nefericit.

“El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă…. Nu, dacă era o altă femeie mi-aş fi revenit mult mai greu. Îţi dădea la orgoliu. A fost rutina, cred. Asta a fost”, a declarat Ioana Ginghină.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană