Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)

Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fostul mare tenismen Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, susține că pe lângă cei trei copii legitimi mai are alți „30 neoficiali”. Magnatul spune că averea sa, estimată în prezent la 1,6 miliarde de dolari, se va împărți între toți urmașii săi.

Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți copii decât se știa

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, Ion Alexandru, Karim și Ioana. Cu toate acestea, într-un interviu pentru un site argentinian, fostul mare tenismen a dezvăluit că mai are alți 30 de copii „neoficiali”, iar cei 33 de urmași ar urma să împartă o avere uriașă.

Citiți și: Adela Popescu, certată de soacră. Ce îi reproșează mama lui Radu Vâlcan

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Ion Țiriac pentru Rosario 3, potrivit As.ro.

Omul de afaceri spunea recent că marele său regret este că n-a reușit să își formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe”, recunoștea el, potrivit Digisport.ro.

Mariajul dintre Ion Țiriac și Erika Braedt a durat doar doi ani, între 1963 și 1965. Mama lui Ion Alexandru este Mikette von Issenberg, în timp ce Sophye Ayad este mama lui Karim și a Ioanei.

Singura fiică legitimă a lui Ion Țiriac este Ioana Natalia. Are 24 de ani și studiază jurnalismul la o facultate din Miami, iar de sărbători familia a așteptat-o cu un cadou de lux. Ion Țiriac o etichetase într-o fotografie cu un bolid de lux, în valoare de 350.000 de euro, și cu mesajul: „Crăciun fericit, dragă!”.

Mai multe imagini cu Ioana Țiriac în GALERIA FOTO

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:44 - Un expert militar rus a explicat la televiziunile de stat de ce armata lui Putin nu poate cuceri orașe importante: „Am risca pierderi majore doar pentru a ne pune steagul în centrul orașului”
09:22 - Volodimir Zelenski susține că Rusia trebuie recunoscută ca fiind un stat terorist: „Teroarea a devenit singura formă de acţiune a statului rus în raport cu Europa”
09:05 - Ruben Ostlund, câștigătorul trofeului Palme d’Or. Lista câștigătorilor Festivalului de Film de la Cannes 2022
08:43 - Cod galben și portocaliu de vijelie în toată țara. Vremea se menține una ploioasă și instabilă
08:11 - Șeful Roscosmos anunță că Rusia și China sunt pregătite să construiască o bază științifică pe Lună
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)