Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în timpul unui concert / Foto: Facebook / Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală. Interpretul de muzică populară nu vrea să mai riște încă un lockdown în România, așa că a ales să plece din țară. Mai mult decât atât, Dolănescu și-a pregătit și destinația.

Interpretul nu va pleca singur, ci împreună cu soția și cei trei copii ai lor. El a vorbit cu niște prieteni de peste Ocean și a decis să plece în SUA, considerând că autoritățile americane nu au impus măsuri atât de dure în pandemie.

Ionuț Dolănescu vrea să părăsească România

Interpretul de muzică populară se teme de un posibil lockdown și nu ar mai dori să stea iar în casă, așa că ia în calcul să plece, alături de soție și cei trei copii, în SUA.

Decizia mea este aproape luată. Dacă ne așteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite.

Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu (…) Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general”, a declarat fiul regretatului Ion Dolănescu, pentru Impact.

Fiul lui Ion Dolănescu are o vilă și mai multe proprietăți în SUA

Fiu regretatului artist Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu a precizat că deține inclusiv proprietăți în SUA, printre care și o casă în Orlando.

Totodată, pentru copii ar fi un motiv de bucurie, pentru că Disneyland este foarte aproape.

Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală”, a mai menționat el pentru sursa citată mai sus.

Maria Ciobanu se întoarce în SUA: Aș fi mai aproape și de mama

Unul dintre motivele care l-au mai convins pe Ionuț Dolănescu este și apropierea de mama sa, artista Maria Ciobanu.

Fiul regretatului Ion Dolănescu a mărturisit că interpreta urmează să se întoarcă în Florida, la fiica sa, iar astfel cei trei s-ar putea întâlni mult mai ușor și mai ales mult mai des.

Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a declarat interpretul de muzică populară.