Irina Tănase, copleșită de dorul lui Liviu Dragnea. Frumoasa blondă poartă halatul iubitului și așteaptă să-l revadă

Irina Tănase, copleșită de dorul lui Liviu Dragnea. Frumoasa blondă poartă halatul iubitului și așteaptă să-l revadă
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase, tănăra iubită a lui Liviu Dragnea, suspină de dorul fostului lider PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova. Blondina a îmbrăcat halatul lui șirăvășită de dor, a postat un mesaj pe Instagram. Irina a scris că își dorea să-l simtă mai aproape, însă cuvinetele nu pot descrie sentimentele care o încercă.

Singura ființă care îi ține de urât tinerei, în lipsa lui Dragnea, este pisica Pinkie, care a fost surprinsă în fotografie cuibărită lângă stâpână.

„Însearăasta, m-amîmbrăcâtcu halatultău, pentrucămi-amdoritsătesimtcâtmaiaproape.ȘiPinkie toarcelipităde el, sigurcășieiîieste dor deține.Îmilipseștiatâtdemultcănu pot descrieîncuvintecâtdetaremădoare sufletul, te iubescșiîmidorescsăieșide acolosănătosșicat maicurând,săviiînapoiacasă,lanoi’, a scris Irina Tănăse pe Instagram.

Cum a ajuns Liviu Dragnea la închisoare

Liviu Dragnea se află în spatele gratiilordin 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Potrivit procurorilor anticorupție, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Teleorman,Liviu Dragneacontrola și coordona activitatea DGASPC din județ, instituție unde erau încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Deși erau plătite deDGASPC Teleorman, în realitate, însă, cele două lucrau la organizația județeană a PSD. Anchetatorii au notat că Botorogeanu și Stoica nu s-au prezentat la serviciu și nu au desfășurat niciuna dintre activitățile prevăzute în contractul cu Direcția de Asistență Socială.

Fostul lider PSD are probleme de sănătate

Irina Tănase se plânge că Dragnea este bolnav, însă nu este îngrijit cum trebuie, motiv pentru care, în ultima perioadă, starea lui s-a înrăutățit. Aceasta spune se află într-o stare ”foarte gravă”, având „niște hernii” care ar trebui operate.