Ispita Bianca Pop, beată criță: Sparg restaurantul!

Ispita Bianca Pop, beată criță: Sparg restaurantul!
Sursă foto: Instagram / Bianca Pop

Bianca Pop, fosta ispită de la reality show-ul „Insula Iubirii” a fost surprinsă ruptă de beată. În ultima perioadă de timp, agenții de poliție au sancționatmai multe vedetecare conduceau sub influența alcoolului, însă de data aceasta, Bianca Pop a uimit total cu comportamentul ei. Nici ea nu s-a recunoscut în momentul în care a vizualizat filmările realizate chiar de ea în timp ce se afla beată într-un taxi, relatează CanCan.ro.

Ispita sexy de la ”Insula Iubirii” a băut peste măsură, motiv pentru care a fost dată afară dintr-un restaurant. Tânăra brunetăa iscat un scandal fără cusur, amenințând că ”sparge restaurantul”.

Bianca Pop a făcut un spectacol în toată regulă. După ce a băut peste măsură, ispita sexy de la ”Insula Iubirii” a fost dată afară dintr-un restaurant din Capitală, iar asta a fost, pentru ea, jignirea supremă. Bruneta s-a enervat foarte tare și a început să adreseze vorbe jignitoare tuturor celor care încercau să calmeze spiritele. La scurt timp, Bianca s-a urcat într-un taxi cu gândul să se ducă acasă.

Bianca Pop, ruptă de beată în taxi: „Mamă, ce înjoseală mi-am luat!”

Ruptă de beată, bruneta a confundat șoferul cu o șoferiță și a început să înjure ca la ușa cortului și să amenințe în timp ce se mai și filma. Nu este primul incident de acest fel. În trecut, ea s-a mai confruntat cu astfel de probleme, însă, pare-se nu i-a fost învățare de minte.

Scenele din taxi sunt greu de imaginat. În timp ce înjura , pițipoanca îșietalapantofii scumpi și geanta în valoare de 600 de euro, povestind că scandalul a pornit de la suma de 100 de euro. Potrivit spuselor ei, problema ar fi fost că nu ar fi avut bani în numerar asupra ei și că nu i s-a dat posibilitatea să achite nota de plată cu cardul.

De asemenea, diva a precizat că în cursul acestei săptămâni va părăsi România. Femeia pare nerăbdătoare să plece din țară, din cauza serviciilor slabe din restaurantele românești.

”Am card, n-am cash, [email protected]#[email protected] În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”,spune Bianca, în timp ce își clatină capul, pentru că mușchii gâtului nu o prea ajută.

”Victor, sună-mă, frate!”, cere ea ajutorul. Care Victor… Probabil nici ea nu știe. ”Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantoffi de 800 de euro…”, spune răspicatBianca.

Ulterior, vedeta i-a cerut taximetristului, pe care l-a confundat cu o femeie să dea muzica la maxim.

”Bagă muzică, fă, du-mă acasă, că sparg toată țara. Dă mai tare, mânca-ți-aș @#$%”,țipă Bianca.

Finalul este unul amenințător.

”Mă duc să le sparg restaurantul!”, a avertizat ispita.

Cu siguranță, bărbatul care conducea taxi-ul a rămas surprins neplăcut de comportamentul agresiv al femeii care se afla sub influența alcoolului. Cel mai probabil, el va uita foarte greu experiența trăită alături de aceasta.

”Eu nu ies din casa daca nu am in poseta minimum cash 1.000 de euro”

În urmă cu ceva timp, Bianca Pop se lăuda nevoie mare, etalându-și gențile pline cu bani, că ea nu iese în orașfără să aibă asupra ei 1000 de euro cash.

”Vreau să-mi deschid niște afaceri. La o femeie dacăvrei săvezi calitatea ei trebuie săte uiți la încălțămine, daca pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă.Trebuie săvăuitațiși la manichiură, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casădacănu am înpoșetăminimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Măsimt ca o boschetară. Cum săies în orașfără1.000 de euro. Mie îmi intrăbanii săptămânal, dar nu mă laud.”, spunea Bianca Pop.

Ultima oră
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români