Iulia Albu și iubitul său, împreună la aceeași emisiune: „Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor?”

Iulia Albu și iubitul său, împreună la aceeași emisiune. Sursa: Captură video/ Youtube/iUmor

Invitată la masa juriului de la iUmor, Iulia Albu a fost total luată prin surprindere de apariția pe scenă a partenerului ei de viață, Mihai Alexandru. Mike și-a început numărul de roast descriindu-se drept „cocoșul care lipsea din viața Iuliei”.

Acesta a dezvăluit detalii despre relația cu Iulia Albu, deși vedeta a încercat să-și țină viața sentimentală departe de presă.

„Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei”

Deși Iulia Albu și-a conturat o imagine sobră și critică, în prezența lui Alexandru aceasta a fost vizibil emoționată și a spus că nu s-ar fi așteptat să-l vadă vreodată pe scena iUmor.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…)

Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina”, a spus el, vizibil emoționat, la Antena 1, potrivit libertatea.ro.

Publicul a crezut că Iulia Albu va fi cerută în căsătorie

La finalul numărului de roast, Mike a început să cânte la vioară, făcându-i o declarație neșteptată partenerei sale. Pentru un moment, publicul s-a întrebat dacă aceasta va fi cerută în căsătorie, însă nu a fost așa.

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-o Mihai Alexandru pe Iulia Albu. În culise, ea a explicat: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui, nu este nici genul meu”, a încheiat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe