Jennifer Coolidge, „mama lui Stifler” din American Pie, spune că filmul a ajutat-o să seducă 200 de persoane

Jennifer Coolidge, mama lui Stifler din American Pie, spune că filmul a ajutat-o să seducă 200 de persoane
Jennifer Coolidge

Mărturisirea actriței coincide cu data oficială de lansare a celui de-al doilea sezon al serialului The White Lotus de la HBO.

Coolidge a debutat în American Pie, în 1999

Actrița – care în prezent promovează cel de-al doilea sezon al serialului HBO – The White Lotus – a creditat interpretarea sa picantă a mamei lui Stifler cu „o mulțime de atenții sexuale”.

„Am avut parte de multă acțiune sexuală după American Pie”, a glumit Coolidge într-un nou interviu în Variety. „M-am ales cu multe beneficii pentru că am jucat în acel film. Adică, fără el, pot spune că sunt vreo 200 de persoane cu care nu m-aș fi culcat niciodată.”

Cu premiera în 1999, American Pie a marcat rolul de debutant al lui Coolidge, care interpreta rolul unei mame senzuale care îi curtează pe prietenii fiului ei adolescent.

Ulterior, ea a reluat rolul în continuarea American Pie din 2001, precum și în cele două spin-off-uri ale acesteia: American Wedding și American Reunion.

Coolidge trece în prezent printr-un fel de renaștere a carierei, în urma interpretării mult lăudate a unei moștenitoare foarte bogată în The White Lotus. Luna trecută, rolul lui Coolidge în această satiră socială i-a adus actriței prima nominalizare la Emmy.

Sezonul doi al serialului The White Lotus se va lansa în luna octombrie a acestui an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:52 - Din 2024 menţinerea dreptului la beneficii sociale va fi condiţionată de obţinerea unei calificări, de angajare şi, dacă e cazul, de continuarea educaţiei
08:50 - Gazprom avertizează că ar putea sista o altă sursă de gaze către Europa
08:41 - Ordonanța din domeniul energiei, adoptată de Senat cu mai multe amendamente. Preț plafonat și pentru Metrorex și biserici. Alte prevederi
08:36 - Buzău: O mama şi doi copii au fost loviți de maşină în timp ce încercau să traverseze printr-un loc nepermis
08:27 - Economia Slovaciei e în pericol de colaps din cauza reșterii costurilor cu energia electrică, premierul vorbește despre naționalizare
08:21 - Protest față de Sorin Cîmpeanu, al treilea liberal acuzat de plagiat. Un decan intră în grevă și trage un semnal de alarmă: „E inacceptabil să avem un ministru care a plagiat și care-i apără pe plagiatori”
08:21 - A 12-a zi de proteste în Iran: Fiica fostului preşedinte Rafsandjani a fost arestată pentru incitarea populației la revolte
08:08 - Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, despre amenințarea nucleară a lui Vladimir Putin: „Nu credem că acest anunţ din urmă schimbă realitatea războiului”
07:42 - SUA: Armata americană recunoaște responsabilitatea pentru moartea a 12 civili în 2021
07:17 - Premierul Danemarcei susține că scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2 sunt cauzate de acte deliberate: „Nu vorbim despre un accident”