Judecătorii au decis! George Burcea riscă pedeapsa cu închisoarea

Foto: George Burcea / Facebook

George Burcea este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. Vedeta a ajuns să fie ținta hate-ului în mediul online.

Se pare că actorul are probleme cu legea. Acum doi ani, iubitul Vivianei Sposub a fost prins drogat la volan. Judecătorii au luat decizia în privința bărbatului. Acesta trebuie să plătească o amendă destul de mare. Dacă aceasta nu va fi plătită, vedeta riscă pedeapsa cu închisoarea. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Vladuța Lupău, declarată moartă pe Tik Tok. Cum a reacționat vedeta: „Îmi e scârbă”

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art.61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen(…)

Dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani”, se arată în hotărâre.

George Burcea crede сă a fost denunțat de  Andreea Bălan, fosta sa partenera. Actorul susține că nu mai consumă droguri. Actorul recunoaște că a făcut o greșeală din cauza faptului că a fost instabil moral. Vedeta a avut mai multe probleme în relația cu fosta sa soție.

„Poliția Ilfov nu ‘m-a filat mult timp’ așa cum au scris „genialele’ ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru.

Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez ‘platoul de filmare’. Andreea știa că eu am consumat substanțe.

De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris George Burcea, acuma ceva timp, pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe