Kanye West suferă de tulburare bipolară, motiv pentru care a luat decizia de a candida la președinția SUA

Kanye West suferă de tulburare bipolară, motiv pentru care a luat decizia de a candida la președinția SUA
sursa Foto: abcnews.go.com

Kanye West a uimit pe toată lumea în momentul în care a publicat pe contul său personal de Twitter că se pregătește să candideze pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Mai ales că rapperul s-a declarat, în trecut, a fi un mare susținător al lui Donald Trump. O sursă apropiată acestuia a declarat pentru o puplicație din afară că decizia lui Kanye West de a candida vine pe fondul unei tulburări bipolare.

Kanye West ar fi candidat la președinția SUA din cauza tulburării bipolare de care suferă

Kanye West și-a anunțat pe Twitter săptămâna trecută dorința de a candida pentru președenția SUA.

„Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii”, a scris rapperul pe contul său personal de Twitter.

În acest context, o sursă apropiată lui Kanye West a declarat pentru publicația People, citată de Elle, că decizia acestuia de candida vine pe fondul tulburării bipolare de care suferă rapperul.

„Kanye a fost bine o perioadă lungă de timp. În trecut a suferit episoade depresive cauzate de tulburarea sa bipolară. Acum, trece din nou prin momente grele”, a declarat sursa.

De asemenea, soția lui Kanye West, Kim Kardashian, își face și ea griji pentru modul în care se comportă acesta.

„Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga sa familie. Este o situație stresantă pentru Kim, fiindcă comportamentul lui Kanye este extrem de imprevizibil. Episoadele durează de obicei câteva săptămâni, iar apoi lucrurile revin la normal. Kim speră să se întâmple la fel și acum”, a mai afirmat sursa.

Kanye West a confirmat în 2018 că suferă de tulburare bipolară

Rapperul a fost internat în 2016 și a fost nevoit să-și anuleze turneul Saint Pablo. După acest episod, Kanye West a confirmat în 2018, odată cu lansarea albumului său, „Ye”, că suferă de tulburare bipolară. Acesta a scris pe coperta albumului „I Hate Being Bipolar. Its Awesome” (Urăsc să fiu bipolar. Este minunat).

Anul trecut, rapperul a vorbit în cadrul show-ului My Next Guest Needs No Introduction cu David Letterman despre momentele dificile prin care a trecut de când a fost diagnosticat cu tulburare bipolară.

„Când trăiești în această stare, ești foarte paranoic în legătură cu orice. Toată lumea – aceasta este experiența mea, alte persoane au experiențe diferite – interpretează un rol. Totul este o conspirație. Simți că guvernul îți implantează cipuri în cap. Simți că ești înregistrat. Simți toate aceste lucruri. Ai un moment în care te gândești că toată lumea vrea să te omoare. Nu ai încredere în nimeni”, a declarat Kanye West.

De asemenea și Kim Kardshian a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei într-un interviu pentru revista Vogue.

„Cred că ne descurcăm foarte bine acum. Este un proces emoționant, cu siguranță. În acest moment, totul este foarte calm. Însă, cu siguranță, simțim apropierea unor episoade, iar acum știm cum să le gestionăm. Pentru el, tratamentul nu este tocmai o opțiune, pentru că schimbă ceea ce este. Nu mai călătorește atât de mult pe cât obișnuia, dar nu vreau să vorbesc în locul lui, pentru că nu știu ce se petrece în mintea lui”, a povestit Kim.

Ultima oră
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)