KAUFLAND Romania are un anunţ TRIST pentru clienţii de toate vârstele

Kaufland Romania a făcut, în weekend, un anunţ trist pentru majoritatea clienţilor săi, dar, în special, vestea este proastă pentru copilaşi.

Ce va dispărea din magazinele Kaufland Romania?

Începand cu data de 14 iulie urmeaza sa dispara din supermarketurile sale cartonaşele Animaterra pe care foarte multi clienti le-au colectionat pentru a le oferi copiilor ceva mai multa ocupatie in aceasta perioada din an. Se pare ca din 14 iulie acestea urmeaza sa dispara in totalitate din magazinele sale, si daca nu ati colectionat pana atunci toate cele de care aveati nevoie, nu veti mai putea sa o faceti, din pacate, scrie idevice.ro.

Promoţia Animaterra este AICI

LIDL. Anunţ important de la Lidl Romania pentru toţi clienţii. Schimbări masive în supermarketuri

Kauflad susţine că oferă finanțare de peste 450.000 euro

Kaufland România anunță startul unui nou apel de proiecte în cadrul programului În stare de bine, ce oferă organizațiilor neguvernamentale granturi nerambursabile pentru a derula proiecte sustenabile pentru România. Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 lei.

ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc între 21-23 iulie 2020.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe