Kim Kardashian și Kanye West împlinesc șase ani de când și-au spus „da” în mod oficial. Ceremonia de nuntă a avut loc în Italia (GALERIE FOTO)

sursa Foto: E News

Kim Kardashian și Kanye West împlinesc, în această zi de duminică, șase ani de când și-au spus „da” pentru totdeauna în mod oficial. Ceremonia de nuntă a fost una somptuoasă, iar alături le-au fost toți cei dragi lor, incuzând-o și North West, fiica cuplului. De asemenea, nici celebritățile nu au putut lipsi de la evenimentul care s-a ținut în Italia, într-un decor idilic.

Kim Kardashian și Kanye West, șase ani de la căsătorie

Kim Kardashian și Kanye West sărbătoresc duminică șase ani de când s-au căsătorit. Cei doi și-au jurat credință veșnică pe 24 mai în cadrul unei fastuoase ceremonii de nuntă care s-a ținut la Forte di Belvedere din Florența, Italia. La deosebitul eveniment, care a costat în jur de 2.8 milioane de doalari. au luat parte cei dragi cuplului, printre care și celebrități precum Andrea Bocelli, Steve McQueen, LaLa Anthony, Jonathan Cheban, Blac Chyna, Brittny Gastineau, John Legend, Jaden Smith și Chrissy Teigen. Încă, cea mai importantă a fost prezența întregului clan Kar-Jenner, incluzând-o și pe fiica mirelui și miresei, North West.

Kanye Westa surprins-o pe Kim Kardashian cu celebrul tenor Andrea Bocelli care a cântat „Ave Maria” în timp ce Kim a pășit spre altar.

Rochia de mireasă pe care Kim a purtat-o este semnată Riccardo Tisci și a fost realizată într-un atelier Givenchy din Paris.

„Mă simt binecuvântată că noul meu fiu și familia sa fac acum parte din familia noastră”, a declarat Kris Jenner pentru E News.

De atunci, Kim Kardashian și Kanye West au mai adus pe lume încă trei copii – Saint, Chicago și Psalm – iar relația lor pare că este pai puternică ca oricând atât ca părinți, cât și ca parteneri de viață. Anul trecut, cei doi și-au reînoit jurămintele în cadrul unei ceremonii private.

Kim Kardashian, surpriză pentru Kris Jenner

Kim Kardashian i-a făcut mamei ei, Kris Jenner, o surpriză emoționantă cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei. Vedeta s-a gândit la un cadou cu valoare sentimentală, așa că a cumpărat pozele de la nunta mamei ei și camera cu care au fost făcute acestea chiar de la fotograful Alfred Garcia care a folosit-o în cadrul fericitului eveniment. Kris Jenner nu avea acele fotografii, așa că fiica ei a realizat un frumos album.

Kim Kardashian a publicat pe Istagram o fotografie cu mama ei în costum de baie și un video în care vedeta răsfoiește albumul pe care l-a pregătit pentru mama ei, plin cu poze de la nunta mamei sale cu Robert Kardashian.

„Aceasta este o postare pentru mama mea cu ocazia zilei mamelor! Cea mai bună mamă din întreaga lume! Abia așteptam să îi fac acest cadou. Am cumpărat camera foto pe care fotograful Alfred Garcia a folosit-o în ziua nunții ei din 1978 și toate pozele și am pregătit un album pentru ea. Ea nu a primit niciodată aceste fotografii, așa că faptul că le vede acum a adus multe lacrimi de fericire pe fața ei! La Mulți Ani de ziua mamei, mamă, te iubesc cel mai mult!”, a scris Kim Kardashian pe rețeaua socială.

Kim Kardashian, surpriză pentru Kris Jenner