La 91 de ani Rupert Murdoch divorțează din nou, de data asta de Jerry Hall

La 91 de ani Rupert Murdoch divorțează din nou, de data asta de Jerry Hall
Rupert Murdoch și Jerry Hall divorțează după 6 ani, sursă foto: captură YT

Mogulul miliardar al presei americane, în vârstă de 91 de ani, se va despărți de soția model și actriță, în vârstă de 65 de ani, cu care s-a căsătorit la Londra în 2016, relatează New York Times.

Murdoch a mai trecut prin trei divorțuri, Hall a divorțat de Mick Jagger

Murdoch, născut în Australia, a mai fost căsătorit de trei ori anterior. Hall s-a căsătorit cu Mick Jagger în 1990, dar uniunea a fost anulată nouă ani mai târziu.
The Times a declarat că persoanele apropiate lui Murdoch au fost „surprinse” să audă de sfârșitul căsătoriei, care i-ar fi permis lui Lachlan Murdoch, fiul cel mare al lui Rupert, să aibă un rol mai important în conducerea Fox News și Wall Street Journal.

Dar Rupert Murdoch rămâne extrem de puternic ca formator de opinie de dreapta, în continuare.
Despărțirea de Hall ar putea „să reverbereze în întregul imperiu de afaceri [al lui Murdoch], care își menține influența puternică în America și în străinătate prin intermediul instituțiilor sale media de dreapta, inclusiv prin The Sun în Marea Britanie și Sky News în Australia”.

Murdoch și Hall s-au căsătorit în 2016. În ziua nunții sale, Murdoch a scris pe Twitter: „Fără alte postări timp de zece zile sau pentru totdeauna! Mă simt cel mai norocos ȘI fericit om din lume”. De atunci nu a mai postat niciun mesaj pe Twitter.

În 2019, cuplul a cheltuit 13,8 milioane de dolari pe o casă lângă Henley-on-Thames, în apropiere de Londra. Anul trecut, ei au sărbătorit împreună cea de-a 90-a aniversare a lui Murdoch la New York.

Urmăriți B1TV.ro și pe