Laurențiu Reghecampf, chemat de urgență în țară! Anamaria Prodan: „Să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ”

Laurențiu Reghecampf, chemat de urgență în țară! Anamaria Prodan: „Să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ”
Foto: Instagram/Anamaria prodan; Instagram/Laurențiu Reghecampf

Se încinge iar circul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Următoarea perioadă va fi o probă de foc pentru cei doi, timp în care impresara speră să tranșeze, într-un final, divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul ar fi fost chemat de urgență în țară la audieri, mâine, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Joi, cei doi vor trebui să se întâlnească la tribunal.

Anamaria Prodan abia așteaptă ca Reghecampf să-i dea cât mai repede divorțul

Joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea este programată o nouă înfățișare în procesul de divorț. Însă, potrivit surselor, antrenorul a fost contactat de organele abilitate de la Poliția Buftea să se prezinte chiar în aceste zile, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!

La fel, în cadrul acestuo proces, se așteaptă și soluționarea problemei cu privire la pensia alimentară. În luna iulie, Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară de 2000 de euro.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf se joacă tare

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot!

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok !

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai declarat impresara.

În caz că antrenorul nu se va prezenta joi la audieri, el ar putea fi adus în țară cu mandat, conform unor surse de pe lângă organele abilitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe