Laurențiu Reghecampf, oprit de polițiști. Care a fost problema Ferrariului de 400.000 de euro

Laurențiu Reghecampf, oprit de polițiști. Care a fost problema Ferrariului de 400.000 de euro
FOTO: Instagram: Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a trecut printr-un moment mai tensionat în urmă cu câteva zile, când polițiștii din Capitală l-au „tras pe dreapta”, în cadrul unui control de rutină. Problema lui Reghe a fost una mai mult tehnică, iar autoritățile au fost dispuse să îl înțeleagă.

Soțul Aneimaria Prodan circula pe șosele din centrul Bucureștiului fără număr de înmatriculare în partea din fața a mașinii. Gestul tehnicianului de la Al Wals nu era unul făcut cu intenție, ci pentru că mașina nu i-ar permite să îl monteze, scrie Cancan.ro.

Modelul de Ferrari, în valoare de 400.000 de euro pe care Reghe îl conduce este mult prea jos, iar dacă montează numărul de înmatriculare, acesta se rupe foarte repede, potrivit explicațiilor pe care Reghe le-a oferit pentru sursa citată anterior.

Reghe, oprit în trafic de polițiștii din Capitală

Laurențiu Reghecampf a fost oprit de Brigata Rutieră a Capitalei, în centrul orașul, în timp ce se plimba cu bolidul său de lux. Potrivit celor de la Cancan.ro, autoturismul extrem de scump pe care Reghe îl conducea era un Ferrari 488 TGB, ce valoarează aproximativ 400.000 de euro. Sigur nimeni nu și-ar dori să strice așa o bijuterie, mai ales că prețul este unul extrem de piperat.

Polițiștii nu l-au tras pe dreapta pentru că ar fi încălcat limita de viteză, ci dintr-un motiv tehnic și mult mai simplu. Reghe nu avea montat numărul de înmatriculare, în partea din față a autoturismului. Autoritățile au cerut câteva explicații, dar se pare că într-un final l-au înțeles pe soțul Aneimaria Prodan.

„Da, am fost oprit de poliție. A fost un simplu control de rutină, mi-au verificat actele mașinii, mai multe documente. Problema a fost că nu aveam număr de înmatriculare pe fața mașinii. Le-am explicat că, de regulă, cade și că voi remedia situația. Nu am primit nicio amendă, totul este în regulă. Oamenii m-au înțeles”, a povestit Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.ro.

Bolidul de lux și alte mofturi ale familiei Prodan – Reghecampf

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în toți anii de muncă, Anamaria Prodan și Reghe au strâns o avere impresionantă. Pe lângă bolidul de lux pe care îl conducea antrenorul în vârstă de 44 de ani, familia deține bunuri absolut impresionante. Sunt unul dintre cele mai sudate și longevive cupluri, iar zvonurile despre divorț nu au reușit niciodată să le strice căsnicia.

Soția lui Reghe este cunoscută pentru pasiunea ei pentru bijuterii, mai ales pentru brățările unui cunoscut brand de lux, pe care nu și le permite oricine.

Anamaria Prodan a recunoscut, la începutul acestui an, că averea familiei s-ar situa undeva între 50 și 100 de milioane. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (…) Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a explicat sexy impresara, potrivit Playtech.ro.