Laurette neagă faptul că s-ar fi aflat în camera de hotel a bărbatului care a bătut-o pentru a presta servicii sexuale. Ce s-a petrecut în noaptea fatidică (VIDEO)

Sursa Foto: Laurette

Laurette a oferit primele declarații despre scandalul în care a fost implicată de curând. Bruneta a negat zvonurile potrivit cărora ar fi fost în camera de hotel, unde a fost agresată de un bărbat,pentru a presta servicii sexuale.

Referitor la presupusă pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezența organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violentele la care am fost supusa. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la politie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul in cauza in fata opiniei publice, influențată in mod vădit de prezentarea unilaterala.

Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret ca, intr-o cauza in care sunt victima, trebuie sa fiu supusa oprobriului public. Paradoxal pentru o victima, sunt nevoită sa afirm cu tărie ca sunt nevinovata”,a transmisLauretteAtindehou.

Inițial, gurile rele au spus că mulatra ar fi primit5.000 de euro în schimbul nopții pe care și-ar fi petrecut-o cu agresorul, darar fi primit doar suma de 300 de euro, iar situația a scăpat de sub control.

Scenele cu Laurette în timp ce era agresată au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale hotelului

Cu puțin timp în urmă au apărut și imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului, în care Laurette este agresată pe holul hotelului, în timp ce încearcă să fugă de agresor. Ulterior, acestea au fost șterse.

”Mă omoară! Mă omoară. Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, se aude pe înregistrarea de la hotel.

Incidentul s-a petrecutdouă zile, într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiui. Vedeta s-a prezentat la locația respectivă pentru o întâlnire cu un bărbat, iar lucrurile au degenerat cumplit. Artista a primit o bătaie soră cu moartea și a ajuns în miez de noapte la poliție, dar și la INML.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său