Lidia Bubbe şi Estera doar s-au uitat la telefon, la Asia Express, la Antena 1, şi au început să plângă! Moment emoţionant cu cele două surori (FOTO)

Lidia Bubbe şi Estera doar s-au uitat la telefon, la Asia Express, la Antena 1, şi au început să plângă! Moment emoţionant cu cele două surori (FOTO)
Lidia Bubbe şi Estera doar s-au uitat la telefon, la Asia Express, la Antena 1, şi au început să plângă! Moment emoţionant cu cele două surori (FOTO)

Lidia Bubbe şi Estera formează o echipă frumoasă, luptătoare şi amuzantă la Asia Express, de la Antena 1, sezonul 4. Cele două surori sunt de nedespărţit, aşa cum sunt, de fapt, şi celelalte formaţii.

Recent, fetele au oferit momente emoţionante în cadrul show-ului la care participă. Ele au vorbit, prin video-call, acasă, clipe în care n-au putut să se abţină să plângă. Reîntâlnirea, fie ea şi prin intermediul unui apel video, a fost emoţionantă, iar Estera chiar şi-a luat sora în braţe.

Mesaje emoţionante de acasă„, au explicat producătorii emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1, imaginea pe care au postat-o pe Instagram.

Cine este Estera Buble?

Estera Buble, sora Lidiei, are 30 de ani și este mama a doi băieței. Este make-up artist și se dedică în totalitate vieții de familie.Sora cântăreţei s-a emoționat de mai multe ori atunci când a văzut bebeluși și a mărturisit că o apasă dorul de copiii ei, Isaiah și Isaac.

Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig”, i-a zis Estera Buble surorii sale, înainte de a porni în aventura „Asia Express”, de la Antena 1. Iată că de când au ajuns acolo, lucrurile s-au mai schimbat.

Cine a câștigat a doua imunitate în ediţia de marţi, 12 octombrie

Elwira și Mihai Petre au reușit să câștige a doua imunitate a etapei. Înaintea cursei trei echipe s-au luptat pentru amuleta pusă în joc în ediția 16 de Asia Express.

Care a fost răsplata lor? Au beneficiat de o zi relaxantă la un hotel și nici nu vor intra în Cursa pentru Ultima Șansă. Când a aflat că a câștigat a doua imunitate a etapei soția Elwira Petre a început să plângă.

Prima probă a cursei pentru imunitate i-a mirat pe toți. Aceștia au fost obligați să taie ceapă și să colecteze lacrimile într-un vas.

Ultima oră
11:00 - A început a doua rundă de consultări pentru desemnarea unui premier. Discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, deschise de delegația PNL (VIDEO)
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”
09:53 - Gheorghe Flutur: Ne dorim să se termine cât mai repede criza politică. PNL nu merge la Cotroceni fără o soluție clară (VIDEO)
09:52 - Papa Francisc, întrerupt din predică, pentru a i se cere boneta. Cum a reacționat Suveranul Pontif (VIDEO)