Răsturnare de situație la Asia Express! Connect-r o cere de soție pe Lidia Buble?

Răsturnare de situație la Asia Express! Connect-r o cere de soție pe Lidia Buble?
Sursa Foto: a1.ro

Emisiunea ”Asia Express” vine cu momente dificile pentru concurenți, dar și cu noi provocări. Chiar de ziua de naștere a amândurora, spre uimirea tuturor, Connect-R a plănuit un gest special pentru Lidia Buble.

Momentul surpriză se va lăsa și cu câteva lacrimi de fericire: „Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 9 iunie, iar zilele de naștere și le-au petrecut în acest an pe ”Drumul Împăraților”, departe de cei dragi. Așa că.. artistul s-a gândit să-i facă o surpriză colegei sale, chiar de ziua lor!

Connect-R a fost surprins în timp ce îngenunchea în fața Lidie Buble, ceea ce părea să semene cu o cerere în căsătorie.

”Eu am înțepenit!”, spunea Adriana Trandafir, martoră al momentului petrecut în timpul filmărilor de la Asia Express.

”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”, a spus și Connect-R, iar cântăreața a recunoscut că a avut parte de o surpriză incredibilă: ”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Fanii emisiunii vor afla despre ce este vorba de fapt în cea de-a patra ediție a noului sezon din Turcia.

Lidia Buble este într-o relație cu actorul Harlys Becerra

Recent, Lidia Buble a recunoscut că se iubește cu celebrul actor Harlys Becerra.

”Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă”, le-a spus cântăreața fanilor săi pe Instagram.

Lidia Buble, acuzații grave în Asia Express, sezonul 4

Se pare că Lidia Buble nu este printre preferații emisiunii. Artista este acuzată în nenumărate rânduri că nu este corectă, că fură mașinilor colegilor de competiție și că niciodată nu a fat dovadă de fir play.

În acest context, cântăreața a rispostat și a explicat faptul că este sătură de afirmațiile pe care le vede în mediul online la adresa ei. Mai mult decât atât, cântăreața spune că fanii nu cunosc aceste detalii, pentru că ele nu se vad pe post.

Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ”Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă?

Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede”, spune Lidia Buble, potrivit Cancan.ro.