Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express (Antena 1). Artista nu s-a mai putut abține când a văzut gestul lui Connect-R

Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express (Antena 1). Artista nu s-a mai putut abține când a văzut gestul lui Connect-R
Foto: Facebook / Asia Express

Lidia Buble participă în sezonul 4 de Asia Express alătur de sora ei, Estera. Printre vedetele care formează echipă în concursul de la Antena 1 se numără și Connect-R, cel care a făcut pe blondină să plângă, chiar în timpul emisiunii.

Pe Drumul Împăraților situația devine din ce în ce mai aprinsă, iar vedetele trebuie să întâmpine o serie de obstacole pentru a avansa în cursa pentru marele premiu. Totodată, noi provocări din partea Irinei apar, iar concurenții își stăpânesc tot mai greu emoțiile.

Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express, după surpriza pregătită de Connect-R

Lidia și Connect-R sunt născuți amândoi în ziua de 9 iulie. Astfel, cu această ocazie, cântărețul i-a pregătit blondinei o adevărată surpriză, pe care fanii o pot vedea în ediția de duminică a Asia Express.

Connect-R a făcut-o categoric pe Lidia să plângă cu gestul său, iar foarte mulți dintre concurenți nu au înțeles deloc ce se întâmpla în timpul show-ului.

„Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”, a spus Connect-R în timpul emisiunii.

Regulile de la Asia Express se schimbă

Irina Fodor schimbă regulile jocului începând de duminică, când misiunea va deveni extrem de dificlă. Concurenții din cursă nu vor mai putea atinge telefoanele localnicilor pentru a obține informații sau pentru a găsit destinațiile la care trebuie să ajungă.

În acest context, traseul va fi extrem de dificil și  din ce în ce mai greu de realizat. Echipele urmează să ajungă în Cappadocia, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, cunoscut pentru răsăritul de poveste și apusul magic pe care turiștii merg să le vadă, în special în timpul unei plimbări cu balonul cu aer cald.

Ultima oră
11:00 - A început a doua rundă de consultări pentru desemnarea unui premier. Discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, deschise de delegația PNL (VIDEO)
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”
09:53 - Gheorghe Flutur: Ne dorim să se termine cât mai repede criza politică. PNL nu merge la Cotroceni fără o soluție clară (VIDEO)
09:52 - Papa Francisc, întrerupt din predică, pentru a i se cere boneta. Cum a reacționat Suveranul Pontif (VIDEO)