A fost lansat Matrix 4. Când îl vom putea vedea în România

A fost lansat Matrix 4. Când îl vom putea vedea în România
Keanu Reeves / Photo via Facebook

În august 2021, a fost confirmat că cel de-al patrulea film se numește oficial The Matrix Resurrections (așa cum susținea un zvon anterior ), iar primul trailer a sosit pe 9 septembrie.

Matrix 4 a fost anunțat oficial încă din august 2019, cu Lana Wachowski scriind și regizat noul film. Lilly Wachowski nu s-a întors deoarece a simțit că are nevoie de o pauză și a considerat că ideea de a se întoarce în franciză este „neatrăgătoare” , arată digitalspy.

Matrix, încasări record

„Nu am vrut să mai fac vreodată un alt film „Matrix”. Timp de 18 ani le-am spus tuturor că nu mai vreau să fac un alt film „Matrix”. Şi Lily le-a spus tuturor că nu vrea să facă un alt film „Matrix”, apoi în viaţa mea s-a întâmplat o tragedie: părinţii mei au murit și aveam nevoie de ceva care să mă ajute să trec peste această suferinţă, aşa că am inventat o poveste în care doi oameni învie”, a declarat Lana Wachowski, regizoarea filmului „Matrix”.

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss s-au întors ca Neo și Trinity, în ciuda faptului că ambele personaje au murit la sfârșitul The Matrix Revolutions . Reeves și-a explicat decizia de a se întoarce, spunând : „Lana Wachowski a scris un scenariu frumos și o poveste minunată care a rezonat cu mine. Acesta este singurul motiv să o fac”.

Citește și O revistă de benzi desenate cu Superman, care valora 10 cenți s-a vândut cu 2,6 milioane de dolari

Cel mai nou film din franciză va ajunge în România

Lor li se va alătura Daniel Bernhardt, care își reia rolul de agent Johnson, iar Jada Pinkett Smith s-a întors ca Niobe, pe care a jucat-o în The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions . Lambert Wilson se întoarce, de asemenea, ca merovingian, dar Persefona Monicăi Bellucci, soția merovingianului, nu a fost prezentată în niciun trailer sau în fotografii de film.

În România, filmul va fi lansat pe data de 22 decembrie, iar cinematografele deja s-au pregătit pentru urmăritorii ce vor lua cu asalt sălile de cinema din țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe