Lora a publicat o imagine prin care şi-a speriat fanii: plină de vânătăi pe gât (FOTO)

Lora a publicat o imagine prin care şi-a speriat fanii: plină de vânătăi pe gât (FOTO)
Foto: Lora / Facebook

Cântăreața Lora și-a uimit fanii de pe Instagram printr-o postare neobișnuită. Blonda a prezentat urmăritorilor din online rezultatul celei mai recente intervenții chirurgicale.

Lora a trecut de curând pe la medicul estetician, pentru o nouă ajustare. Este vorba despre un procedeu de ameliorare a ridurilor de pe gât. În prezent, artista are niște semne care arată mai degrabă a vânătăi, o problemă temporară.

Procedura se numește mezoterapie. Este o intevenție nechirurgicală, ce presupune injectarea unui ser farmacologic. Este vorba despre o terapie minim invazivă și puțin dureroasă.

„Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a transmis Lora.

Foto: Captură Instagram Lora / Mezoterapie

Ce a făcut Lora după ce a plecat de la Pro TV

După ce a încheiat colaborarea cu Pro TV, unde a prezentat emisiunea „Vorbește Lumea”, cântăreața Lora a hotărât să revină în atenția publicului cu noi producții muzicale. Astfel, luna aceasta, blonda a lansat piesa „La ușa ta”, în colaborare cu trupa „Bere Gratis”.

Melodia a fost lansată cu videoclip, care conține imagini din filmul „Între chin și amin”, regizat de către Toma Enache.