Lora urma să se întoarcă în România pe 7 iulie, însă a rămas din nou blocată în Bali. Când are artista programat următorul zbor

Lora urma să se întoarcă în România pe 7 iulie, însă a rămas din nou blocată în Bali. Când are artista programat următorul zbor

Lora este în continuare blocată în Bali, acolo unde a mers în vacanță împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, la începutul primăverii. Izbucnirea pandemiei de coronavirus a făcut imposibilă revenirea în țară a artistei. Aceasta trebuia să sosească în România pe 7 iulie, însă a fost nevoită și de această dată să amâne.

Lora și Ionuț Ghenea, blocați în Bali

Lora și Ionuț Ghenea au rămas blocați în Bali după ce pandemia de coronavirus i-a prins acolo. Chiar dacă i s-a spus de mai multe ori că se poate întoarce în țară, aeroportul din Bali nu s-a redeschis, potrivit unica.ro.

Lora a anunțat în urmă cu o săptămâna că se va întoarce pe 7 iulie în România, însă a vor nevoită să amâne din nou data. Totuși, cântăreața are vești bune și spune că va fi în țară la sfârșitul lunii iulie.

„S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute”, a declarat Lora într-o intervenție live la „Vorbește lumea”.

Speculații potrivit cărora Lora ar fi însărcinată

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, la sfârșitul lunii iunie. La un moment dat, moderatorul emisiunii l-a felicitat pe iubitul Lorei pentru că urmează să fie părinte.

„Felicitări, că o să fii tată. Mi-a zis Lora”, a afirmat Cătălin Măruță.

Cu toate acestea, Lora a încercat să schimbe subiectul și să ducă discuția într-o altă direcție. Nu a durat mult și în platou și-a făcut apariția Iulia Albu, care i-a felicitat și ea pe cei doi îndrăgostiți. În acel moment, Cătălin Măruță a declarat că a fost o glumă, rezultând în cele din urmă faptul că Lora nu este însărcinată.

„Apropo, am auzit că este Lora însărcinată?”, a întrebat Iulia Albu.

„Nu, mă, am glumit noi pe aici. Tu chiar crezi tot ce auzi la televizor?”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

Lora și Ionuț Ghenu trebuiau să revină în țară pe 1 iulie, însă zborul lor a fost din nou amânat. Cei doi ar urma să se întoarcă în România pe data de 7 iulie, însă nici de data aceasta n-au avut noroc.

Vacanța Lorei în paradisul din Bali s-a transformat în coșmar

Deși se află într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, pentru foștii concurenți de la Asia Express, dorul de casă începe să își spună cuvântul. În ultimele luni toate zborurile spre casă au fost anulate iar cei doi sunt izolați într-o vacanță exotică prelungită, din cauza pandemiei.

„Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a mărturisit Lora.