Loredana Groza are grijă să se mențină în formă și acordă o mare atenție alimentației, iar recent a dezvăluit ingredientul cu care înlocuiește untul și uleiul din prăjituri sau alte feluri de mâncare, potrivit Spynews.ro.
Deși este destul de ocupată, artista mai și gătește și a prezentat o rețetă delicioasă și foarte hrănitoare. Ea a înlocuit untul și uleiul cu ghee-ul, care se obține din separarea grăsimii de apă sau de substanțele solide ce se găsesc în lapte.
Loredana Groza le-a arătat fanilor o rețetă de supă de post indiană, cunoscută sub denumirea de Rasam. De altfel, recent, ea ar fi fost alături de Andreea Bălan în India, acolo unde și-ar fi petrecut timpul în compania unui lider spiritual.
Lintea trebuie pusă la rumenit într-o cratiță, fără ulei sau apă. Odată rumenită, ea trebuie răsturnată peste roșiile tăiate cubulețe. Totul trebuie pus apoi în cratița de supă.
Peste ele se adaugă circa șase cupe de apă, iar apoi se acoperă cu un capac și se lasă la fiert.
Ghee-ul trebuie topit într-o tigaie, ulterior fiind adăugate peste condimentele și usturoiul. Coriandrul nu se pune acum.
Se călește totul puțin, se adaugă apă, se lasă la foc mic și se amestecă. Când s-a fiert lintea, roșiile trebuie puse peste amestecul făcut cu condimente. Se adaugă apă și se mai lasă la fiert, iar apoi va fi gata de servit.