Loredana Groza, despre drama din copilărie: „Este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”

Loredana Groza, despre drama din copilărie: „Este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și-a deschis sufletul în fața fanilor și a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie.

Loredana Groza, batjocorită în copilărie

Cântăreața a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena 3, că în copilărie era batjocorită nu doar de colegi, dar și de profesori.

„Cu toții la un moment dat în copilăria noastră am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranțanoastră a devenit intorență.

Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfelși asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.

Pentru mine este o durere imensă, să știu că sunt atâțiacopii care suferă, care nu pot să vorbeascăde teamă și în continuarescietate, părinții, profesorii, nu fac nimic pentruasta.

Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii”, a povestit artista, făcând referire la umilința din școli, numită mai recent „bulling”.

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propriaexperiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”, și pe mine sora lui „chio chio”.

Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meusă fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificial.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea „hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam,în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a mai relatat vedeta de 50 de ani, cel mai nou jurat din show-ul muzical X Factor.

Cu cine s-a iubit Loredana Groza în tinerețe

Despre Loredana se spune că, în tinerețe, s-ar fi iubit inclusiv cu celebrul actor de teatru și film, Ion Caramitru, însă acest zvon a rămas neconfirmat în mod oficial.

În primii ani de carieră, Loredana Groza a devenit cunoscută și în străinătate, fiind însă foarte secretoasă în ceea ce privește relația pe care o avea pe atunci. Dragostea secretă dintre Loredana și iubitul despre care declara că este o persoană publică a rămas multă vreme sub semnul întrebării, dar nimic nu a convins-o pe faimoasa cântăreață să divulge identitatea lui.

Mai târziu, Loredana și-a îndreptat atenția către o altă persoană celebră. A fost văzută în acea vreme în compania celebrului fotbalist Gabi Balint, la festivalul Cerbul de Aur.

Alte zvonuri despre Loredana Groza au fost aduse în atenția publicului și de către Oana Roman, prietenă bună cu artista.Aceasta a dezvăluit că Loredana s-a iubit la un moment dat și cu un actor, Cătălin Căţoiu, poreclit şi “Ţeavă”.

După o altă perioadă, vedeta de la Antena 1 și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Ionescu, component al formației Direcția 5. Infidelitățile acestuia au determinat-o să pună capăt poveștii lor de iubire. În viața Loredanei a apărut mai apoi Andrei Boncea, care i-a devenit și soț, însă acum se vehiculează că cei doi ar fi divorțat între timp.