Lucian, decizie total neașteptată în serialul Adela (Antena 1). Ce ascunde biletul de la Andreea

Lucian, decizie total neașteptată în serialul Adela (Antena 1). Ce ascunde biletul de la Andreea / Foto: Facebook / Adela

Lucian a primit o lovitură din partea Adelei, care a decis să îl elibereze din funcție pentru a-l salva pe Călin. În acest context, personajul interpretat de Daniel Nuță se pregătește să iasă din „peisaj”, dar decizia lui i-a o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată, atunci când Andreea îi dă un bilet secret.

Deși pare că planurile lui se duc de râpă și că în sfârșit s-a instalat liniștea în casa Andronic, Lucian are parte de o surpriză care s-ar putea să îl ajute să rămână. Mai multe imagini, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Lucian, decizie cu totul și cu totul neașteptată după cearta cu Adela

Lucian vrea să depună plângere împotriva lui Călin, pentru scurgerea de date din televiziune, însă Adela decide să accepte acțiunile Marthei, iar alături de cele de la Paul construiește o majoritate, cu care îl revocă pe Lucian.

Citiți și: Carmen Brumă a făcut anunţul-ŞOC după 20 de ani de relaţie cu Mircea Badea!

După scandalul cu Adela, Lucian îi spune Andreei că vrea să plece din casă și să renunțe la planul său de răzbunare. Atunci când toată lumea credea că Lucian chiar va pleca și viața în familia Andronic va deveni una liniștită, are loc o răsturnare de situație.

Ce va face cu biletul secret pe care îl primește de la Andreea

Salvarea lui Lucian pare să vină chiar de la Andreea, care merge alături de el pe ponton și îi dă un bilet. „Uite, ceva care cred că o să te ajute să români! (…) E un secret și acum tu îl știi”, îi spune Andreea, când îi dă scrisoarea. Lucian ar putea afla, astfel, motivul pentru care Anghel a murit, iar cum se va folosi de acest secret, doar el știe.

Citiți și: Este oficial: Celentano şi-a dat demisia!

Andreea găsește scrisoare acasă, după ce Stela i-o aduce lui Nuți. Lucian are o discuție cu Martha, în care îi amintește că fără banii părinților lui nu ar fi reușit să realizeze televiziunea, dar nu uită nici de faptul că i-a lăsat mama să moară pe patul de spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe