Martha și-a pregătit răzbunarea în serialul Adela. Cine urmează să îi dea lovitura de grație lui Lucian (VIDEO)

Martha și-a pregătit răzbunarea în serialul Adela. Cine urmează să îi dea lovitura de grație lui Lucian (VIDEO) / Foto: Facebook / Adela

Lupta pentru avere și mai ales pentru putere se întețește în serialul Adela. Personajele de la Antena 1 își doresc din ce în ce mai mult răzbunarea, după ce s-a aflat cine este cu adevărat fata lui Paul, Martha, care l-a susținut inițial pe Lucian vrea să se răzbune și să șteargă răul pe care l-a făcut până acum, așa că va încerca să îi pregătească o lovitură de grație, pe care personajul o va primi chiar de la Adela.

Lucian va primi o veste neașteptată de la Adela, care îi va da toate planurile peste cap. Tânăra va reuși să facă dreptate, cel puțin, pentru scurt timp. Mai multe imagini din Adela, descoperiți în galeria foto de AICI!

Citiți și: Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi

Martha și-a pregătit răzbunarea în serialul Adela

Deși viața ei a fost una presărată de greșeli, Martha, personajul interpretat de actrița Carmen Ionescu, regretă toate răutățile făcute în trecut și încearcă să rezolve problemele.

Femeia își gândește un plan de răzbunare pe Lucian, pe care l-a adus în casa ei și l-a susținut să preia conducere televiziunii, în locul lui Paul. Martha va dori să îi cedeze toate acțiunile ei Adelei, fiica reală a lui Paul.

Citiți și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, femeia care îl așteaptă acasă după filmările de la serialul Adela. Sunt împreună de 18 ani

Adela îi dă lovitura de grație lui Lucian, la Antena 1

Martha îi va propune Adelei să îi cedeze ei acțiunile, iar dacă inițial refuză să ia partea bunicii ei, ulterior Adela va accepta propunerea. Tânăra va fi amenințată de către Lucian, gest care o va determina să se întoarcă împotriva lui cu toate armele pe care le deține.

„Vreau să îți spun că asta este doar începutul!”, îi spune Lucian Adelei, în pragul ușii de la camera ei.

După ce Adela acceptă propunerea Marthei, prima decizie pe care o va lua va fi să-l elibereze din funcție chiar pe Lucian, căruia îi dă veste dură chiar în momentul în care încerca să o seducă pe Andreea.

Citiți și: „Andreea” din Adela, amenințată de fanii serialului: „Mi se reproșează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor”

Ultima oră