Mădălina Ghenea, cu nervii la pământ: „Trei săptămâni de lacrimi”. Noi detalii despre jaf!

Mădălina Ghenea, cu nervii la pământ: „Trei săptămâni de lacrimi”. Noi detalii despre jaf!
Foto: Hepta/Zuma Press / Pamela Rovaris.

Mădălina Ghenea a avut parte de o experiență traumatizantă, după ce a fost jefuită la aeroportul din Roma. Vedeta a declarat că incidentul a avut un impact puternic asupra somnului ei și a rutinei zilnice, provocând-o să plângă mult și să slăbească  în primele trei săptămâni după incident.

Mădălina Ghenea, în pragul disperării

Mădălina Ghenea a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe greutăți.

„Am slăbit 5 kg după 3 săptămâni de lacrimi, dar astă seară am mâncat desert”, a spus actrița.

Actrița a menționat că s-a confruntat cu atacuri de panică după jaful suferit la aeroportul din Roma și că ultima perioadă a fost foarte dificilă pentru ea.

Totuși, vedeta are încredere că viața ei va reveni la normal și speră că autoritățile vor reuși să facă ceva în privința acestui incident.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit (…)

Nu e vorba numai despre bijuterii, e mult mai mult de atât. Sper ca poliția să își facă treaba”, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

„Am văzut hoțul fugind”

Actrița a povestit cum s-a întâmplat totul, fiind și acum devastată de cele întâmplate:

„Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină, am văzut hoțul fugind, am fugit după el, l-am descris poliției, mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el”.

Urmăriți B1TV.ro și pe