Maia Morgenstern, o femeie fără noroc în dragoste. Câți copii are actrița și ce cariere și-au ales

Maia Morgenstern, o actriță cu un talent divin și o carieră sclipitoare, n-a prea avut noroc în dragoste. Totuși, a fost binecuvântată cu trei copii frumoși, talentați și care îi calcă pe urme.

Cine sunt cei trei copii ai MaieiMorgenstern și ce cariere și-au ales

Marea actriță, în vârstă de 58 de ani,are trei copii din trei relații diferite. Aceasta a fost căsătorită de două ori, cuactorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi cu medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015, însă ambele relații s-au sfârșit prin divorț.

Tudor Aaron Istodor, fiulMaieiMorgenstern cuClaudiu Istodor

Tudor Istodor s-a născut la 24 mai 1984, în timpul căsătoriei actriței cu Claudiu Istodor șile calcă pe urme celebrilor săi părinți.

În 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar și a devenitun actor tânăr, talentat, pasionat de teatru şi film.A jucat roluri în piese scrise de mari dramaturgi – Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

EvaLeaCabiria, fata mijlociei a actriței, provenită din relația cu actorulDemeter Andras

Cabiria,născută în 1999, este cel de-al doilea copil al Maiei Morgenstern, născută din relațiacu Demeter Andras. Chiar dacă cei doi actori nu s-au căsătorit niciodată, au fost mereu împreună pentru fiica lor. Cabiria are 20 de ani, locuieşte în Cluj şi este studentă la actorie.

Ana Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgernstern

Mezina artistei, cel de-al treilea copil, Ana Isadora provinedin mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu, care a durat din 2001 până în 2015. Când a născut-o pe Isadora, în aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani și a numit-o un act de curaj.

“Am avut curaj, spuneactrița, nu poatefivorbadeinconștiențăfiindcăștiamdejaceînseamnăsăaicopii, dar e celmaifrumos dar pecareviațăți-l poate faceșipe caretupoțisă-l facivieții”, declara Maia despre venirea pe lume a ultimului său copil, potrivit wowbiz.ro.

La aproape 18 ani, Ana este foarte cochetă și foarte frumoasă, însă pare că destinul ei nu va fi pe scenă, fiin dmai interesată depsihologie decât de actorie.