Mama lui Britney Spears rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre mariajul vedetei

Mama lui Britney Spears rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre mariajul vedetei
Foto: Hepta/Bestimage / WALTER / BESTIMAGE

Britney Spears s-a căsătorit cu  Sam Asghari. Cei doi au devenit soț și soție în fața unei liste foarte exclusiviste și restrânse de invitați, de aproximativ 100 de persoane – și surpriză – părinții cântăreței nu au fost invitați.

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari și-au unit destinele joi, 9 iunie, în fața celor mai apropiați oameni. Cei doi au organizat o petrecere fabuloasă. Mama vedetei a putut să o vadă în rochie de mireasă doar pe poze. Femeia a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

“Radiezi și arăți atât de fericită! Nunta ta este o nuntă de vis și faptul că o faci la tine acasa o face și mai specială. Sunt foarte bucuroasă pentru tine! Te iubesc!”, a scris mama vedetei pe Instagram.

Potrivit unor surse apropiate ale cuplului, Britney l-a invitat pe fratele ei, Bryan Spears, dar că ea și Sam au decis să nu-i invite și pe părinții ei, Lynne și Jamie Spears și nici pe sora ei, Jamie Lynne Spears.

Britney a avut o dispută publică cu toți trei din cauza dreptului de tutelă pe o perioadă de 13 ani pe care a avut-o tatăl său asupra ei și care în cele din urmă a luat sfârșit în noiembrie.

Momente grele pentru Britney Spears

Britney Spears a trecut prin clipe teribile. Interpreta  a anunțat, recent, că a pierdut sarcina. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, anunțase de curând că așteaptă al treilea copil.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii. E un moment devastator pentru orice părinte. Poate ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până când trecea mai mult timp…”, au transmis Britney Spears și logodnicul ei, Sam Asghari, pe Instagram.

http://

Urmăriți B1TV.ro și pe