Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)

Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
Sursa: Facebook

Andra și Cătălin Măruță fărmează cel mai mediatizat cuplu din showbizul românesc. Cu toate acestea, puțin sunt cei care știu detaliile despre momentul în care cei doi s-au cunoscut.

Cătălin Măruță nu a fost prima iubire a soției sale. Andra și Cătălin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, și care era produsă de iubita sa de la vremea respectivă, Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia, scrie cancan.ro.

Cătălin Măruță și Iulia Ioanițoaia erau împreună de doi ani când Andra l-a cunoscut. S-au despărțit însă după ce prezentatorul a apărut în videoclipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”, moment în care Andra și Cătălin și-au asumat dragostea.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță, solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, ori pentru a-i arăta cât sunt de compatibili, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de frumusețea și talentul ei.

Ultima oră