Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. Ce faptă a mai comis aceasta

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. Ce faptă a mai comis aceasta

Noi probleme pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută. Polițiștii au deschis un dosar penal după plângerea consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu. Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani.

Rele tratamente aplicate de Margherita unui animal

“Dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal! În urma sesizării trimise Poliției ca urmare a imaginilor în care doi cetățeni se plimbau cu un primat în zona Delta Văcărești din București, iar unul a lovit acel animal, pe care l-au și bruscat, am fost informat ca a fost deschis un dosar penal!Nu mă entuziasmează pentru că nu înseamnă nimic în faza aceasta, dar fără acest pas nu s-ar putea ajunge la o condamnare și o pedeapsă. Deci e drumul NORMAL și asta e bine!”, a scris Tudor Tim Ionescu, consilier general al Capitalei din partea ALDE pe Facebook.

Margherita de la Clejani, protagonista unui accident rutier. Aceasta ar fi consumat substanțe interzise

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a fost protagonista unui accident de mașină îndata de 23 mai, pe strâzile din Capitală. Tânără a lovit cu autoturismul pe care îl conducea o altă mașină parcată, iar la sosirea Poliției, femeia a fosttransportată la IML pentru că prezenta un comportament ciudat, dar și pentru că la drougtest ar fi reieșit că ar fi consumat substanțe interzie.

Iubitul Mergheritei de la Clejani, Theodor, a acordat un interviu pentru Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos, în care neagă toate acuzațiile ce i-au fost aduse lui și Margheritei în ultimele zile. Bărbatul susține că nu au consumat substanțe interzise și este dezamăgit de modul în care a fost tratată fiica Clejanilor.

Tânărul a ținut morțiș să explice punctul său de vedere și ce s-a întâmplat atât înainte de accidentul Margheritei cât și după acesta. A dorit să dezmintă în spațiul public informațiile referitoare la consumul de substanțe interzise. Tânărul ar fi fost protagonist într-un doar penal, în urmă cu câțiva ani, scrie Cancan.ro.

„Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita. La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoșțință că acuzațiile de consum de droguri, nu-și găsește corespondent, în raport cu modul în care a fost descrisă în presă. Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate”, a declarat bărbatul în emisiunea lui Capatos.

Tânărul neagă și acuzațile care i se aduc în dosarul penal cu care s-ar fi ales în urmă cu câțiva ani, dar și acuzațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora ar fi falsificat rețete pentru a putea achiziționa diferite produse de la farmacie.

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult”, a adăugat iubitul Margheritei.

Familia Margheritei nu știa despre relația ei amoroasă cu acest designer

Familia Clejanilor neagă faptul că Margherita ar avea o relație cu designer-ul, iar Ioniță susține faptul că cei doi au avut doar o relație profesională.

„Vă spun ceea ce știu și eu și ceea ce am auzit și eu, dar am și bănuit de câteva zile. V-am spus că urmează un proces, urmează niște cercetări din partea noastră. Vă repet, Margherita nu consumă droguri. Ce s-a întâmplat, această poveste, este și pentru mine halucinantă, în sensul că acest băiat acum două săptămâni a contact-o pe Margherita, s-a prezentat ca un stilist, desginer, știind că Margherita o să lanseze o colecție de haine. Acum două săptămâni, băiatul asta a venit la mine acasă, s-a prezentat ca un designer care a făcut haine pentru nu știu ce firme, am văzut că știa. Aceasta a fost legătura lui cu Margam. Băiatul asta nu este iubitul Margheritei, vă spun pentru că am auzit și că băiatul acesta are o altă orientare sexuală.”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Capatos.

Ultima oră
19:45 - Germania îndeamnă la „prudență” în analizarea sancțiunilor pentru Rusia. Olaf Scholz: Trebuie să fim capabili să acționăm în caz de urgență
19:17 - Alexandru Rafila, întrebat dacă are „curaj” să își vaccineze copilul: Știe discuțiile legate de utilitatea vaccinării. E pregătit și chiar mă întreabă când îl vaccinez
19:00 - Alexandru Rafila: Probabil că săptămâna viitoare vom ajunge la 25.000 sau 28.000 de cazuri pe zi / Este aproape imposibil să nu te infectezi cu tulpina Omicron
18:43 - O fată de 13 ani a fost rănită de un recipient cu lichid inflamabil aprins, în județul Argeș. Recipientul ar fi fost aruncat dintr-o mașină
18:26 - SUA, pregătită să contracareze agresiunea rusă în orice scenariu. Antony Blinken: Alegerea este a lui Vladimir Putin. Diplomația, singura modalitate responsabilă pentru soluționarea crizei
18:02 - 11.743 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Doar 1.312 au venit pentru prima doză
17:48 - Incendiu violent în Covasna: 5 case au ars complet și alte 3 au rămas fără acoperiș. Au fost evacuate 19 persoane, printre care și doi copii
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)